Site icon Motoristes.cat

Noves edicions de la Formació 3.0 per motoristes

Formació 3.0

Amb la voluntat de mantenir al dia coneixements i habilitats de conducció segura a damunt la moto al nostre territori, el Servei Català de Trànsit i Anesdor (l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes) han impulsat el programa de Formació 3.0.

Aquest programa esdevé una realitat per quart any consecutiu, i es materialitza al llarg de tot el 2018 en una sèrie de sessions formatives dirigides als motoristes que vulguin aprendre, refrescar, perfeccionar i si cal corregir conductes de conducció, a fi d’aconseguir depurar una actitud encara més segura al manillar.

I és que com esmenten des del SCT, la veterania damunt la moto no té perquè ser proporcional a la seguretat que assolim durant la conducció. Uns mals hàbits adquirits poden comprometre la nostra seguretat.

En què consisteixen les sessions de Formació 3.0?

Aquestes esdevenen pràctiques dirigides a tots els nivells de conducció, i que tenen lloc en carreteres obertes que, a més, són concorregudes pels motoristes del nostre territori i comporten un risc d’accidentalitat.

La durada de les rutes és d’un quart d’hora. Al llarg d’aquestes els assistents són gravats en vídeo i orientats pels instructors. Un cop finalitzades les rutes, els participants podran veure les gravacions i debatre amb la resta de motoristes i instructors les actituds i les conductes errònies o que resultin poc segures en la conducció.

Què cal portar?

Només hauràs d’assistir amb la teva moto i amb la teva equipació, a més de la voluntat d’aprendre i millorar.

Dates

Generalment les sessions formatives tindran lloc els caps de setmana, concretament als matins.

Com m’hi apunto?

No es fa necessari cap tipus d’inscripció, simplement cal presentar-se el dia que tingui lloc la formació a la zona d’inici.

Cost

L’activitat és totalment gatuïta.

Pròxima edició: Dissabte 14 de juliol A la BV-2115, a Castellet i la Gornal, a l’Alt Penedès.

Exit mobile version