fbpx
Dimecres, agost 10, 2022
HomeSeguretat viàriaNoves edicions de la Formació 3.0 per motoristes

Noves edicions de la Formació 3.0 per motoristes

La durada de les rutes és d'un quart d'hora. Al llarg d'aquestes els assistents són gravats en vídeo i orientats pels instructors.

Amb la voluntat de mantenir al dia coneixements i habilitats de conducció segura a damunt la moto al nostre territori, el Servei Català de Trànsit i Anesdor (l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes) han impulsat el programa de Formació 3.0.

Aquest programa esdevé una realitat per quart any consecutiu, i es materialitza al llarg de tot el 2018 en una sèrie de sessions formatives dirigides als motoristes que vulguin aprendre, refrescar, perfeccionar i si cal corregir conductes de conducció, a fi d’aconseguir depurar una actitud encara més segura al manillar.

I és que com esmenten des del SCT, la veterania damunt la moto no té perquè ser proporcional a la seguretat que assolim durant la conducció. Uns mals hàbits adquirits poden comprometre la nostra seguretat.

En què consisteixen les sessions de Formació 3.0?

Aquestes esdevenen pràctiques dirigides a tots els nivells de conducció, i que tenen lloc en carreteres obertes que, a més, són concorregudes pels motoristes del nostre territori i comporten un risc d’accidentalitat.

La durada de les rutes és d’un quart d’hora. Al llarg d’aquestes els assistents són gravats en vídeo i orientats pels instructors. Un cop finalitzades les rutes, els participants podran veure les gravacions i debatre amb la resta de motoristes i instructors les actituds i les conductes errònies o que resultin poc segures en la conducció.

Què cal portar?

Només hauràs d’assistir amb la teva moto i amb la teva equipació, a més de la voluntat d’aprendre i millorar.

Dates

Generalment les sessions formatives tindran lloc els caps de setmana, concretament als matins.

Com m’hi apunto?

No es fa necessari cap tipus d’inscripció, simplement cal presentar-se el dia que tingui lloc la formació a la zona d’inici.

Cost

L’activitat és totalment gatuïta.

Pròxima edició: Dissabte 14 de juliol A la BV-2115, a Castellet i la Gornal, a l’Alt Penedès.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here