fbpx
Diumenge, agost 14, 2022
HomeModelsOff-RoadL’Adventure Roads 2019 recorrerà 3.200 km per Sudàfrica en 12 dies

L’Adventure Roads 2019 recorrerà 3.200 km per Sudàfrica en 12 dies

Aquest any la moto dels participants serà la nova variant Adventure Sports de la CRF1000L Africa Twin, i el viatge discorrerà per carretera fins a la punta sud del continent africà.

L’exclusiu programa Adventure Roads discorrerà des de Durban fins a Ciudad del Cabo, a la punta sud del continent africà.

Des de la secció Europea dHonda Motor s’ha confirmat la pròxima edició del seu programa Adventure Roads, que tindrà lloc al març del 2019.

Si mirem enrere, la primera edició de l’esdeveniment va tenir lloc l’any 2017, on s’hi van reunir fins a 40 motoristes que van rodar amb la nova Africa Twin. Van recórrer 3.500 km durant 8 dies, des d’Oslo fins a Nordkapp (La zona més al nord d’Europa). En aquella ocasió van tenir l’ocasió de rodar per carreteres revirades gaudint de paisatges magnífics de les costes noruegues del Mar del Nord.

En aquesta ocasió tornaran a ser 40 els afortunats en pujar a una CRF1000L Africa Twin per gaudir d’un nou programa. Aquest any la moto serà la nova variant Adventure Sports, i el viatge discorrerà per carretera fins a la punta sud del continent africà.

L’aventura constarà de 3.200 km, des de Durban i a través de Lesotho per acabar arribant a la Ciudad del Cabo. A més a més, s’incrementarà en 4 dies la durada de l’experiència, passant dels 8 als 12 dies.

Des de l’organització de l’esdeveniment oferiran un pack complet destinat a 40 clients del continent Europeu, en el que hi inclouran tots els allotjaments, les guies i l’assistència tècnica. Finalment, els assistents podran gaudir dels consells de conducció d’alguns dels campions de rally HRC d’Honda.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here