fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeCompeticióDani Pedrosa es retira de MotoGP

Dani Pedrosa es retira de MotoGP

Natural de Sabadell, Dani Pedrosa competia en MotoGP des de l’any 2006, tot just un any després de revalidar el seu títol de 250cc.

Després de 13 anys competint a la màxima categoria, el pilot penja el casc

Aquest dijous Pedrosa ha confessat des del Circuit de Sachsenring que abandonarà la categoria reina al final de temporada. Les raons es fonamenten en la negativa d’HRC en renovar-li el contracte, i que, davant d’aquesta perspectiva, el pilot català no ha trobat cap altre equip amb el que donar continuïtat a la seva carrera esportiva.

En la roda de premsa Pedrosa ha afirmat igualment que porta uns anys sospesant la decisió de deixar MotoGP, ja que assegura no sentir la competició amb la mateixa intensitat amb la que la sentia anteriorment.

Malgrat no haver conquistat mai un Mundial, Dani Pedrosa ha destacat per ocupar les posicions més privilegiades de la graella, tot i compartir escenari amb pilots com MarcMárquez, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, etc. D’aquesta manera, això si, ha conquistat fins a 3 subcampionats.

Les lesions també han contribuït en mantenir al pilot de Casellar del Vallès apartat de la conquista absoluta del títol de campió, i és que des de l’inici de la seva carrera ha fet front a múltiples i diverses lesions que l’han condicionat dins i fora de la pista. Un exemple n’és la retirada de MotoGP que va anunciar a finals de març de l’any 2015 , i que va deixar sense efecte en operar-se l’avantbraç amb èxit.

D’aquesta manera i com ja sabíem, serà Jorge Lorenzo el pròxim company d’equip de Marc Márquez a HRC.

Des d’aquí agraïm enormement a Dani Pedrosa la quantitat d’emocions, de satisfaccions i d’esperit de lluita que ens ha transmès al llarg dels 13 anys que ha lluitat donant-ho tot sobre l’asfalt.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here