fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeCompeticióA subhasta 12 Ducati Panigale V4 S del WDW 2018

A subhasta 12 Ducati Panigale V4 S del WDW 2018

Un cop acabada la carrera que tindrà lloc aquest dissabte, les motos sortiran a subhasta mitjançant la plataforma eBay.

Seran diversos pilots de prestigi els que faran cap al WDW 2018, i que protagonitzaran una carrera d’exhibició amb les Panigale V4 S

Entre els dies 20 i 22 de juliol tindrà lloc al Misano World Circuit la Ducati World Week 2018, que acollirà una gran quantitat d’activitats pels amants de les motos.

L’esdeveniment es ve celebrant des de l’any 1998, i en aquesta ocasió, es veurà encapçalat per la “Carrera dels Campions”,  en la qual els assistents podran gaudir de la presència de Lorenzo, Petrucci, Dovizioso, Davies, Miller, Rindaldi, Melandri, Pierro, Rabat, Flores i Abraham. Aquests competiran entre ells i juntament amb el mític Troy Bayliss a bord de les Panigale V4 S.

Un cop acabada la carrera que tindrà lloc aquest dissabte a les 13:00h, les motos, que són d’edició limitada, sortiran a subhasta mitjançant la plataforma eBay. Les 12 motos a les que podrien tenir accés els més afortunats estan inspirades amb les MotoGP o SBK , i per tant, cada una tindrà una decoració gràfica diferent i exclusiva.

A més a més, els pilots firmaran els dipòsits de les seves motos just abans de començar la competició; i amb l’adquisició de la moto, l’afortunat rebrà també un certificat d’autenticitat de la màquina firmat per Claudio Domenicali, CEO de la firma italiana.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here