fbpx
Dilluns, agost 15, 2022
HomeRutes i esdevenimentsCoast2Coast: El nou esdeveniment moto-turístic de Triumph

Coast2Coast: El nou esdeveniment moto-turístic de Triumph

La primera edició d’aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 19 i 20 d’octubre, entre Valencia i Lisboa.

Un esdeveniment dedicat als propietaris de Triumph i als seus amics.

La marca motociclista del Regne Unit ha decidit impulsar aquest nou esdeveniment a fi de premiar als propietaris de les seves motos i als seus amics amb una aventura força atractiva. En aquesta, els participants podran triar els punts de pas més adequats, que els permetran obtenir una millor posició classificatòria, i amb aquesta obtenir determinats premis.

Cada propietari d’una moto de la marca britànica tindrà l’oportunitat de convidar a un màxim de 2 amics, els quals podran participar amb motos de qualsevol marca. Seran un màxim de 100 motos les que podran participar a l’esdeveniment, i aquestes, podran triar si participar amb equips d’1, de 3 o de 5 motos, les classificacions de les quals seran independents per les diferents categories d’equips.

La ruta

A través dels diferents punts de pas (Travel Points), els assistents recorreran més de 1000 km entre València i Lisboa, passant per Madrid, amb l’objectiu d’acumular la major quantitat possible de punts. Cal destacar, però, que tot i que hi haurà premis per als millors classificats, tots els que acabin les dues etapes senceres del Coast2Coast, rebran un reconeixement per haver finalitzat amb èxit la primera edició de l’esdeveniment.

Amb esperit tradicional

Si bé no s’aplica cap tipus de prohibició al respecte, el perfil a través del qual s’ha confeccionat l’esdeveniment és el de que els pilots hi participin sense fer ús de navegadors, a fi de poder gaudir de l’experiència d’una manera mes intensa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here