Site icon Motoristes.cat

Mor l’acompanyant d’una motocicleta a la N-260 a Soriguera

Servei d'emergències mèdiques

Servei d'emergències mèdiques

Segons dades facilitades pel Servei Català de Trànsit, aquest mati de diumenge ha tingut lloc un accident mortal a la N-260, concretament al punt quilomètric 261 de Soriguera, al Pallars Sobirà. El Cos de Mossos d’Esquadra n’ha rebut l’avís a les 11:34 h.

La moto en la que viatjava la passatgera ha xocat amb la tanca protectora de la via, i com a conseqüència, la dona de 47 anys d’edat i veïna de Vilanova i la Geltrú (F.C.S.) ha perdut la vida. A hores d’ara s’estan investigant les causes del xoc.

Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del SEM, un helicòpter medicalitzat i una dotació de Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins a la zona del sinistre.

Recordem que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) està a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit tots els dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits posteriors del sinistre, conèixer els recursos disponibles, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.
Exit mobile version