fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeSuccessosEl passatger d’una moto perd la vida per una col·lisió frontal amb...

El passatger d’una moto perd la vida per una col·lisió frontal amb un conductor begut

El conductor del turisme, un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra

L’accident va tenir lloc a la N-260 a Avinyonet de Puigventós, a l’Alt Empordà.

Segons dades facilitades pel Servei Català de Trànsit, ahir a les 19:55 els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de que s’havia produït un accident a la N-260 enllaçant amb el carrer Tramuntana, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós.

Un turisme i una motocicleta van xocar de manera frontal, i com a conseqüència de l’impacte, el passatger de la motocicleta, de 18 anys i que respon a les inicials I.E.M i veí de Figueres, va perdre la vida. Respecte al conductor de la motocicleta aquest era menor d’edat, va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat a l’hospital Universitari de Girona.

Pel que fa al conductor del turisme, un home de 33 anys de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, ja que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb un resultat de 0,86 mg/l, una taxa és tres vegades superior a la màxima permesa. També se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu, i per un delicte de lesions per imprudència greu.

Us recordem que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) és a disposició dels familiars i afectats per accidents de trànsit tots els dies de l’any per oferir un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos disponibles, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar a través del número gratuït 900 100 268.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here