El passatger d’una moto perd la vida per una col·lisió frontal amb un conductor begut

El conductor del turisme, un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra

0
668
Servei d'emergències mèdiques
Servei d'emergències mèdiques

L’accident va tenir lloc a la N-260 a Avinyonet de Puigventós, a l’Alt Empordà.

Segons dades facilitades pel Servei Català de Trànsit, ahir a les 19:55 els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de que s’havia produït un accident a la N-260 enllaçant amb el carrer Tramuntana, al terme municipal d’Avinyonet de Puigventós.

Un turisme i una motocicleta van xocar de manera frontal, i com a conseqüència de l’impacte, el passatger de la motocicleta, de 18 anys i que respon a les inicials I.E.M i veí de Figueres, va perdre la vida. Respecte al conductor de la motocicleta aquest era menor d’edat, va resultar ferit de caràcter greu i va ser traslladat a l’hospital Universitari de Girona.

Pel que fa al conductor del turisme, un home de 33 anys de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, ja que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb un resultat de 0,86 mg/l, una taxa és tres vegades superior a la màxima permesa. També se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu, i per un delicte de lesions per imprudència greu.

Us recordem que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) és a disposició dels familiars i afectats per accidents de trànsit tots els dies de l’any per oferir un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos disponibles, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar a través del número gratuït 900 100 268.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here