fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeCompeticióMarc Márquez es corona a Tailàndia a tocar del Mundial

Marc Márquez es corona a Tailàndia a tocar del Mundial

I és que si guanya a Japó, la corona serà seva.

El 7è títol del Cerverí comença a dibuixar-se quan falten quatre proves per la finalització del Mundial de MotoGP

Márquez ha gravat el número 93 com a primer guanyador al circuit tailandès de Buriram, i s’ha posicionat amb 77 punts. No ha estat una competició fàcil, i és que se les ha hagut de veure cara a cara amb Dovizioso, que ha acabat conquistant el segon lloc del podi.

El pilot català ha arrancat la prova fent valdre el seu talent innat per la lluita sobre la pista des de la pole, aguantant el pols a un Valentino Rossi que també ho ha donat tot sobre l’asfalt. Ni tan sols les corbes 3 i 12, les més agressives del circuit, han pogut ell.

És ressenyable el vigor que ha mostrat Rossi a 22 voltes del final, que aprofitant el rebuf de la recta de meta i la frenada de la primera corba, ha avançat al 93. Per si fos poc, Dovizioso ha aprofitat també la ocasió per conquistar la segona posició.

Després d’haver de superar fins a 4 vegades a Dovizioso, i de múltiples avançaments portats a l’extrem per tots els pilots, el pilot d’HRC s’ha imposat en un final de carrera simplement frenètic. D’aquesta manera Márquez dibuixa la 68a victòria de la seva trajectòria, i la numero 42 en MotoGP.

En cas de conquistar la pista de la terra del sol naixent, Japó, Marc Márquez aixecaria el seu setè Mundial.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here