Site icon Motoristes.cat

Un motorista és assassinat arran d’una discussió de trànsit

Motorista assassinat

Motorista assassinat

Actualització 23/10/18:

Es decreta la llibertat provisional pel conductor del turisme

L’òrgan judicial encarregat del cas, concretament el jutjat d’instrucció número 3 del Prat, ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars per la persona acusada del presumpte homicidi imprudent.

Concretament, les mesures cautelars que ha fixat el jutge són la prohibició de sortir de l’estat espanyol i la retirada del passaport, així com la compareixença als jutjats dues vegades al mes.

Resta pendent la decisió final sobre la retirada del seu permís de conduir, degut a que s’està a l’espera del resultat de diverses proves. El seu vehicle si que ha estat intervingut.

Notícia original:

A causa de l’impacte el motorista va caure sobre la via, i a degut al violent impacte amb la tanca “de protecció” de la carretera, va perdre la vida.

Ahir dia 21, agents de l’Àrea Regional de Transit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir al conductor del turisme, un home de 49 anys, veí de Sabadell i de nacionalitat espanyola, per la presumpta comissió d’un homicidi imprudent.

Els fets van tenir lloc a dos quarts d’una del migdia, a la B-20 en sentit Tarragona, a l’altura del Prat de Llobregat.

Un cop la patrulla dels Mossos va arribar a la zona del sinistre, a la zona hi van trobar els vehicles implicats, juntament amb altres persones que havien presenciat el succés.

Degut a la inconsciència que presentava el motorista, des del primer moment es va sol·licitar la presència dels serveis sanitaris, els quals un cop a la zona, no van poder fer més que certificar la mort d’aquesta persona.

Els agents de trànsit van recollir les declaracions de les diverses persones que havien estat testimonis dels fets. Aquests manifestaven haver vist tant les desavinences prèvies entre ambdós implicats, com la col·lisió final. Esmentaven que després de discutir durant la conducció, el conductor del turisme va xocar expressament amb el de la moto, fent-lo caure del seu vehicle i provocant que impactés de manera violenta amb la tanca “protectora”.

El testimoni coincident de quatre persones i les traces i les marques provocades pels vehicles implicats van esdevenir detalls determinants durant la investigació preliminar duta a terme pels agents actuants dels Mossos d’Esquadra, de tal manera que van procedir a la detenció del conductor del turisme implicat. D’aquesta manera el fet no va quedar com un accident de trànsit, sinó com un presumpte delicte d’homicidi.

Posteriorment, a més, es va practicar una prova de detecció de drogues a l’autor dels fets, degut a que és una prova obligatòria en tots els accidents de trànsit, i aquest va donar positiu en el consum de metamfetamina.

Un cop realitzada la detenció per part dels agents de l’Àrea Regional de Transit, la investigació i les actuacions queden a càrrec de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Pel que fa al conductor, aquest queda detingut en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Exit mobile version