Site icon Motoristes.cat

Les motos de gasolina deixaran de vendre’s el 2040?

En sintonía amb l’Acord de París en contra del canvi climàtic, es prohibiria la venta de tots els vehicles amb motor de combustió a partir del 2040

A més, se’n limitaria la circulació 10 anys després, al 2050

El govern estatal es planteja la possibilitat de restringir la venda de vehicles de gasolina i dièsel, i fins i tot els que funcionen amb gas natural i els híbrids. Això seria a partir de l’any 2040, i s’englobaria en una de les mesures que es desprendrien de la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica.

En substitució, només es permetria la circulació dels vehicles propulsats per hidrogen o qualsevol altra tecnologia que no emetés diòxid de carboni, com per exemple els que són 100% elèctrics.

El cas és que tampoc podrem seguir circulant amb les nostres motos a partir del 2050, ja que també es prohibiria la circulació amb els vehicles de combustió, i no només la venda com els 10 anys anteriors.

Tot plegat resulta de l’objectiu de complir amb l’Acord de Paris que fa front al canvi climàtic. Amb tot, la ministra de Transició Ecològica pretén arribar al major consens per aprovar la llei abans de que acabi el present any, després d’obrir un període de contactes amb les comunitats autònomes, ajuntaments i sectors implicats.

Exit mobile version