Site icon Motoristes.cat

Invoxia, un nou localitzador GPS per la teva moto

Hola motoristes!

Avui escric aquest article gràcies a que ens n’han enviat una mostra a la revista per analitzar-lo. He pogut provar durant dos mesos un dispositiu que a més d’un li anirà de perles.

Aquest dispositiu és un  localitzador amb GPS de la marca INVOXIA.

Amb els temps que corren i coneixent el codi penal i com el legislador protegeix al lladre de les nostres montures… com més dificultat li posem al amic de la mà llarga millor.

Això és així perquè, com ja podeu imaginar, el fet de trobar-nos el cadenat al lloc on vam deixar estacionada la nostre moto, es considera furt d’ús de vehicle i no un robatori amb força. I bé, la indignació es multiplica si la policia agafa al lladre i coneixem la sentencia del jutge.

És un tema que a mi, personalment, no em faria res  si en el moment de trobar el o els autors dels fets, es practiques allò de tallar-li un dit per recordar-li que lo que no és seu no ho ha de tocar.

Les nostres nenes no ens les regalen i molts de noslatres hem deixat de fer altres coses per finalment comprar-nos la moto que tant ens fa brillar els ulls.

Dit tot aixo i perdoneu la sinceritat, parlaré del localitzador INVOXIA.

El dia que el vaig tenir a les mans i vaig obrir la caixa, em va sorprendre la qualitat del acabat del producte i també (perquè no dir-ho) la mida.

Dins del paquet trobem el localitzador i un cable per poder-lo connectar a un endoll i així carregar-lo.

Sobre el fet de que sigui llarg (12cm x 0`5 cm més o menys), en vaig entendre el motiu ben aviat.

La bateria dura 8 mesos. Si si, 8 mesos! I això es d’agrair, ja que amb unes horetes carregant tens per tots aquest temps de bateria.

Dins de la caixa, també et ve informació per poder descarregar-te l’APP tant si utilitzes IOS com Android.

Un cap t’has descarregat l’APP, aquesta et ve amb l’idioma en castellà i fa que sigui molt fàcil, intuitiu i ràpid el poder sincronitzar el GPS amb el teu telèfon.

Et demanarà una serie de dades, com el mail, telèfon i contrasenyes.

Un cop has pogut sincronitzar el localitzador amb el mòbil i has introduït les dades, podràs configurar l‘aparell.

Et demanarà que li fiquis un nom i en el menú podràs posar el radi que creguis millor perquè el dispositiu t’envii una senyal si la moto es mou i no va acompanyada del moviment del telefon.

A part cada pocs minuts t’envia un altre missatge informant-te de per quina carretera esta passant, i amb el mapa podràs veure en directe la trajectòria de la moto.

Fins i tot si tu vas damunt la moto i vols veure quina ruta has fet, amb l’APP et permet poder veure per les carreteres que has passat i les hores.

La marca INVOXIA durant els 3 primers anys no et cobra res pel manteniment, però un cop inicies el 4t, cada més et fa pagar una quota mensual que no arriba a ser superior al d’un cafè.

Jo, la veritat, que he quedat molt content amb el localitzador de INVOXIA.

En aquets dos mesos puc dir que és fàcil d’amagar en una part de la moto, funciona de maravella i que considero que és necesari a dia d’avui, per així i així em consta, poder alertar a la policia d’on està en la meva moto en una rapidesa imprescindible per recuperar-la.

En més d’una ocasió, gracies a aquets dispositius, han recuperat motos en calent i fins i tot per la zona de Torredembarra, on van poder descobrir una nau plena de motos robades per desguasar-les i enviar per peces a saber on. I tot gràcies a un localitzador GPS que duia una moto!

Però fins i tot si el vols per  ficar-lo en el teu nou cotxe o en la teva bossa de mà o de claus, també és pràctic, possible i funcional!

Si vols tenir la teva moto més controlada, i ser ràpid per avisar al 112 i posar la policia en alerta, jo no escatimaria, ja que és un producte amb un acabat immillorable. A més, com dèiem et dóna una autonomia de 8 mesos i els tres primers anys és d’ús gratuït, tenint una quota pel preu d’un cafè al mes a partir d’aquest període.

Anàlisi en video del localitzador GPS Invoxia

Adquisició

Podeu comprar el producte des d’Amazon fent clic aquí.

Exit mobile version