fbpx
Dimecres, maig 25, 2022
HomeEl Box de CMXLa vida damunt dues rodes

La vida damunt dues rodes

Al final un se n'adona que ja porta uns anyets damunt la moto i que el viatge encara no s'ha acabat

Hola motoristes!

L’altre dia, vaig poder coincidir i conèixer en persona a xavi_adventure , un Instagramer en ascendència en aquest mon de les xarxes socials i les dues rodes. Em va fer gràcia la situació i la manera en la que ens vam conèixer, segur que a ell també.

Vam estar parlant del seu Instagram, el qual us recomano buscar com a Xavi_adventure , per veure el seu perfil. Allí descobrireu els seus viatges, vivències, fotografies i vídeos damunt de la seva KTM.

Vam comentar la quantitat de km que fem amb les nostres motos actuals. I és que el Xavi en un any ha realitzat 25000km, i jo amb la GSR en porto 95.000km.

Deu ni do el números… Però és que resulta que no son les nostres primeres motos. Ja que em va comentar que venia d’un altra KTM i jo d’una altra Suzuki.

Vaig preguntar-li per alguna aventura i fotografia que he pogut veure en el seu compte i ell molt amablement em va explicar l’experiència.

Vam parlar del meu canal de Youtube (CMX TV) i dels projectes que cada un de nosaltres té al cap, per poder realitzar amb les nostres motos.

I és que si penso amb aquets 95.000km que porto amb la Suzuki GSR 600, més els altres 35.000 amb la GS 500, em venen moments que son difícils d’esborrar del cap i sempre dic el mateix: les experiències en moto, si no son  dures, son fàcils d’oblidar.

Passar fred, mullar-me fins els ossos o caigudes tontes al no fer peu, em fan treure un somriure. De ben segur que tu en tens alguna similar.

Conduir damunt del gel va ser una experiència que sempre recordaré, i que sincerament no he tornat ni vull repetir. Vaig ser temerari i per sort no vaig prendre mal, però sempre recordaré com em va anar d’un pel anar per terra. La sensació de perdre totalment el control de les dos rodes i notar que ja no ets amo i senyor del que estàs portant… encara no se com me’n vaig lliurar, però la sensació de flotar no la vull tornar a tenir.

Acampades al aire lliure, barbacoes després d’arribar al destí, concentracions, sortides domingueres i córrer dins dels circuits… experiències que he fet i que he de continuar, perquè desconec si tindre un altra vida per repetir i aquesta cal aprofitar-la.

Moments com el dia en que dos persones em van voler robar a una gasolinera prop de Jerez amb tot l’ equipatge damunt la moto, o quan em van robar el casc a Cheste, o al tornar del GP de Montmeló veure que em van intentar robar l’estribera de la moto, son experiències que un no voldria viure, però tots estem exposats a patir-les.

Multes i experiències bones i dolentes amb els agents de l’autoritat, que per ser franc he de dir que el 99% han estat positives, ja que he de donar les gracies a tots els uniformats que estan a la carretera per ajudar-nos. Doncs si alguna multa m’han ficat, era perquè potser ho mereixia.

Igual que la meva vida damunt de la moto en Xavi també te les seves, i kilòmetres i kilòmetres d’experiències i aventures que fan que amants de les dues rodes quedin per esmorzar i s’acomiadin després de sopar, explicant les aventures més dures amb un somriure d’orella a orella, narrant les calamitats viscudes.

Al final un es dóna compte que ja porta uns anyets i que el viatge no s’ha acabat, doncs l’enveja sana que un té en poder fer el que l’altre ja ha viscut, fa que encara en vulgui més.

Es curiós com ara, gracies a les xarxes socials, els motoristes ens podem conèixer, intercanviar les nostres experiències i explicar la nostra vida damunt les dues rodes amb tanta facilitat.

En el passat calia quedar per poder fer una sortida i explicar damunt la taula les rutes que fèiem. Ara simplement ens cal mirar Facebook, Youtube, Instagram o Watsapp per comunicar i ensenyar, en temps real el que estem vivint. A més podem conèixer altres motoristes d’arreu i crear una amistat.

Això no vol dir que després al asseure’ns a taula, no tinguem res a parlar. Més aviat el contrari!

Doncs allí narres l’experiència i permets que la fotografia o vídeo que es fa que aquell moment sigui més visual i real al costat de les brases, i amb un bon plat damunt de la taula per esmorzar, que acompanya les millors histories que un pot explicar.

Amics, la carretera ens espera, fem d’aquesta un llibre d’experiències sense fi.

V’s i gas!

Josep CMX

Josep CMXhttps://www.youtube.com/channel/UCcdBU0xo4bl24O_pnA1lrRA
El Box de CMX Em pots seguir al meu canal de Youtube CMX tv
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular