Les polèmiques tàctiques de la policia londinenca contra els lladres de motos

La Policia Metropolitana de Londres aplica tàctiques agressives per frenar als lladres de motos

0
528

Contundència total contra els lladres de motos

Hem parlat en múltiples ocasions de l’altíssim nombre de robatoris de motos que hi ha a la capital del Regne Unit. (Video 1, Video 2, Video 3)

El cos policial de la ciutat ha decidit aplicar noves tàctiques a fi de capturar aquests infractors, les quals estan carregades de polèmica, tal i com veurem a les imatges.

El cas és que els delinqüents que decideixin escapar de la policia amb moto, s’exposen a ser interceptats amb contundència pels cotxes patrulla. Tant és així que el cos policial ha difós un vídeo en que es mostren diverses persecucions en les quals els agents apliquen aquesta tàctica.

A causa de l’impacte els infractors cauen directament de la moto, i fins i tot arriben a impactar amb els vehicles policials.

Una tàctica a primera vista força dura, esdevé la resposta de l’organització policial davant unes xifres de robatoris de motos, de ciclomotors i de criminalitat en general, que no feien més que augmentar.

I és que no només seran els lladres de motos els que patiran aquestes mesures, sinó que també s’hi exposaran, tal i com explica el cap d’un dels equips que s’encarrega de fer front a la delinqüència urbana de Londres, als lladres d’objectes de peu de carrer com bolsos, rellotges, telèfons, etc. També seran perseguits amb aquest mètode tots aquells que condueixin de manera perillosa o que intentin ocultar la seva identitat davant de les autoritats.

Des del cos policial asseguren que tots els agents que posen en pràctica aquestes tàctiques, han estat entrenats de manera expressa per dur-les a terme minimitzant les lesions dels delinqüents i de les altres persones que ocupen la via.

Finalment, i cal reconèixer que amb força encert, asseguren que són els delinqüents els que escullen posar-se en risc a ells mateixos, al decidir escapar de la policia.

D’aquesta manera, des del cos asseguren que aplicaran aquestes tàctiques a tots aquells implicats en els robatoris de motos i ciclomotors, i que ho faran en cada oportunitat que tinguin.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here