Un èxit absolut carregat de ganes de donar als petits que més ho necessiten

Una vegada més, la passió per les motos aglutinada i organitzada per l’equip d’Unlimited Racing Bikes, ha aconseguit omplir els carrers de Barcelona de motoristes carregats de regals.

Seguint la fórmula que tant i tant bé ha funcionat a les edicions prèvies, la consigna era clara: Pares Noels en moto realitzarien un recorregut per la ciutat comtal portant, com a mínim, un regal cadascun; a més de caramels pel públic dels carrers.

I així va ser: Fins a 5.000 motos van ser les encarregades d’entregar a la Creu Roja de la ciutat 4.000 joguines pels protagonistes de la jornada: Els nens amb risc d’exclusió social.

Queixes pel soroll i la contaminació

Malgrat tractar-se d’un esdeveniment dedicat als més petits, no han faltat les queixes de persones que es queixaven del soroll i dels contaminants emesos per les motos.

És un fet que el debat sobre les emissions dels vehicles és sobre la taula, i que les motos, en facin més o en facin menys, generen soroll.

Des de motoristes.cat ens voldríem dirigir des d’aquí a totes aquelles persones que s’han sentit molestes per aquest acte, i els convidem a fer una reflexió sobre les coses realment importants de la societat que volem: Lluitar per causes solidàries sempre sempre sempre ha valgut la pena. I si durant aquestes ocasions, toca fer soroll i contaminar més durant unes hores perquè només junts podem aconseguir coses com aquesta, creiem que val, i molt, la pena.

I no, no cal contaminar ni augmentar els decibels per comprar regals. Però tampoc és necessari cap motiu per acabar amb la fam al món, i milions de persones segueixen morint de gana. En aquesta societat només les passions que uneixen amb prou força a les persones són capaces de canviar les coses. I agradi o no, les motos tenen aquesta força.

I sinó, mirin als nens petits i preguntin-se si no mereixien les joguines noves per nadal.