fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeActes solidarisLa 5a PareNoelada de BCN aconsegueix milers de regals pels nens amb...

La 5a PareNoelada de BCN aconsegueix milers de regals pels nens amb risc d’exclusió

Fins a 5.000 motos amb unes 4000 joguines van ser les encarregades d’entregar a la Creu Roja de la ciutat els regals pels protagonistes de la jornada

Un èxit absolut carregat de ganes de donar als petits que més ho necessiten

Una vegada més, la passió per les motos aglutinada i organitzada per l’equip d’Unlimited Racing Bikes, ha aconseguit omplir els carrers de Barcelona de motoristes carregats de regals.

Seguint la fórmula que tant i tant bé ha funcionat a les edicions prèvies, la consigna era clara: Pares Noels en moto realitzarien un recorregut per la ciutat comtal portant, com a mínim, un regal cadascun; a més de caramels pel públic dels carrers.

I així va ser: Fins a 5.000 motos van ser les encarregades d’entregar a la Creu Roja de la ciutat 4.000 joguines pels protagonistes de la jornada: Els nens amb risc d’exclusió social.

Queixes pel soroll i la contaminació

Malgrat tractar-se d’un esdeveniment dedicat als més petits, no han faltat les queixes de persones que es queixaven del soroll i dels contaminants emesos per les motos.

És un fet que el debat sobre les emissions dels vehicles és sobre la taula, i que les motos, en facin més o en facin menys, generen soroll.

Des de motoristes.cat ens voldríem dirigir des d’aquí a totes aquelles persones que s’han sentit molestes per aquest acte, i els convidem a fer una reflexió sobre les coses realment importants de la societat que volem: Lluitar per causes solidàries sempre sempre sempre ha valgut la pena. I si durant aquestes ocasions, toca fer soroll i contaminar més durant unes hores perquè només junts podem aconseguir coses com aquesta, creiem que val, i molt, la pena.

I no, no cal contaminar ni augmentar els decibels per comprar regals. Però tampoc és necessari cap motiu per acabar amb la fam al món, i milions de persones segueixen morint de gana. En aquesta societat només les passions que uneixen amb prou força a les persones són capaces de canviar les coses. I agradi o no, les motos tenen aquesta força.

I sinó, mirin als nens petits i preguntin-se si no mereixien les joguines noves per nadal.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here