Site icon Motoristes.cat

La millor manera de seguir MotoGP a l’actualitat

Hola motoristes!

Després d’unes setmanes de “relax” a l’oficina… Tornem amb una cara nova a la web!

Us porto un article d’opinió sobre la que considero la millor manera de seguir MotoGP actualment.

 

En aquest cas parlaré de la nova plataforma DAZN, una APP que ens permet veure des del telèfon mòbil, tableta , ordinador o televisió amb internet les carreres de moto GP , SBK i el campionat d’Europa.

Tot per un preu que no arriba als 5€ i que pots compartir amb un amic, familiar o veí , ja que et permet poder sincronitzar la visualització del mateix o diferent canal amb un altre usuari en el mateix moment.

Per tant podria sortir a cada un per 2´5€!
Res a veure amb el paquet que anys enrere Movistar demanava.

És cert, les motos molt abans eren gratuïtes i tots els aficionats els diumenges ens reuníem davant de la nostra televisió per veure les carreres sense pagar ni un euro, ni cent pessetes.

Però els temps han canviat i si o si ens toca posar calerons per poder veure-les.

Molts continuaran sense voler pagar (ho respecto) però crec que a dia d’avui, el preu que es demana es assequible a la majoria dels mortals que vivim en aquest país.

Cal dir que l’ ampliació de la retransmissió, tant de les carreres com els entrenaments i el resum de tot el cap de setmana, no tenia tant contingut quan era gratuït. A més a més cal dir que a dia d’avui amb un telèfon i cobertura a internet pots portar les motos allà on tu vulguis.

Si encara creus que els 5 o 2´5€ que pagaries per tenir al teu telèfon l’APP de DAZN es summament cara, cal informar que ofereixen a més BOXA, MMA, FUTBOL, TENIS, etc. Un no parar d’esports en directe o diferit per poder veure’l quan a tu t’interessi.

M’entres escric aquestes línies, ja he pogut veure el GP de CATAR, dos carreres de SBK a Tailàndia, combats de Boxa (esport que practico) i MMA (esport que practicava fa anys quan es deia Valetudo), a part d’ algun campionat de SNOOKER (billar), documentals d’esport i alguna coseta més.

Personalment he de dir que estic sincerament molt content amb l’APP pel que m’ofereix, amb la qualitat que m’ho ofereix i també de les opcions de la mateixa app.
I això que jo era dels que deia que no pagaria per pagar MotoGP, però és que la quantitat d’esport de qualitat que DAZN ofereix, m’ha fet canviar d’opinió, al menys amb aquest preu que considero just.

Una abraçada a tots i ens veiem per la carretera o pel canal de Youtube CMXtv!

V’s i gas!

Exit mobile version