Com vam viure la Motovolta 2019 (+video)

0
344

Un èxit de principi a fi

Hola motoristes!

Es difícil arribar a l’èxit, i segons diuen, encara costa més mantenir-s’hi. Diuen que  “si alguna cosa funciona, el millor és no tocar-ho”.

Crec que l’organització de la Motovolta té el secret de l’èxit mentre millora el que ja li funciona.

Primer perquè la Motovolta d’aquest 2019 ha estat tot un èxit. Un èxit en participació,  un èxit en l’ edició i un èxit amb els assistents.

I es que l’ èxit d’algú, es veu en les cares dels altres, i no es fàcil per una organització arribar a tant alt nivell.

El seu equip humà ho aconsegueix.

Des de les persones que et posen el cafè, com els que t’indiquen on has de deixar la moto, continuant pels fotògraf fins arribar als amics Kero, Nico, etc. la seva predisposició, la seva proximitat i el seu somriure hi són presents en tot moment.

No es fàcil, doncs amb 700 participants, dominar els nervis, les ànsies i les preses, i aconseguir mantenir el nivell de qualitat amb la pressió que de tot surti bé, amb puntualitat i professionalitat.

Des d’aquí vull donar-li les gracies a tot aquest gran equip, que més que un equip, es una família.

Però com he dit, l’èxit d’un, es veu reflectit en la cara dels demés. I no he parat de veure com la gent es treia el casc i tenien un somriure de felicitat.

En aquesta tercera edició, l’organització no s’ha conformat en mantenir tot el que va funcionar en les altres dos edicions, sinó que a més, s’han volgut superar.

Han ampliat el personal de fotografia, els avituallaments han estat més presents, han apostat per facilitar una APP per Android i per IOS per facilitar la ruta programada, i fins i tot hem pogut comptar amb la col·laboració dels companys de FASTN’GAS que si per desgracia teníem una averia mecànica, el seu taller mòbil estava allí per ajudar-nos indiferentment del kilòmetre on ens trobéssim.

No se com ho faran l’any que ve, però serà difícil superar-se a si mateixos, encara que no tinc cap mena de dubte de que ho faran!

En aquesta edició, tot el que s’ha recaptat, va destinat a l’organització Pilotos Capacitados: Una associació per la integració al carrer i al circuit de motoristes amb discapacitat.

Us recomano que entreu en el seu Instagram  @pilotoscapacitados o en la seva web www.pilotoscapacitados.es . No us deixerà indiferent.

A diferencia d’altres, la MOTOVOLTA no es una “empresa” de motoristes que vol fer un gran esdeveniment, la MOTOVOLTA  es una caixa d’il·lusions, un regal de  somnis, on la teva participació en ella, fa que ajudis a aconseguir un millor futur a unes altres persones, mentre tu gaudeixes de la teva passió.

La família de la MOTOVOLTA és la moto sumada als que hi participen, son la gasolina que fa que això funcioni. Junts es forma un equip imparable i cada kilòmetre que es fa, no es fa mai sol.

Per tot això i més, teniu el meu sincer reconeixement i admiració.

La ruta d’aquesta edició constava de 545 km. i ens va portar per la demarcació de Barcelona. De punta a punta, passant per les vinyes del Alt Penedès continuant fins el límit de la comarca del Berguedà, per més tard contemplà el pantà de Sau.

 

Cims on la vista no te fi, muntanyes on el color de la roca vermellós contrastava amb el verd més viu dels arbres que bordejaven la sinuosa carretera. Castells Medievals i una església de pedra clara, amb les vistes a la Moreneta mare de Déu de Montserrat.

La meva experiència

No vaig començar bé, el GPS d’un dels dos telèfons que portava no em funcionava. Vaig haver de sortir i posar-me darrere d’un grup que em va portar gaire bé fins al primer punt, el Castell de Sant Martí Sarroca. Però uns Kilòmetres abans d’arribar vaig haver de desviar-me per tal de posar gasolina… Quin desastre. Però vaig tenir la oportunitat de poder solucionar el problema del GPS, que em va portar fins el primer destí.

Kilòmetres i kilòmetres de carreteres sinuoses on cada cop que arribava en un punt de control, un bar per fer un cafè o per dinar, sense conèixer al motorista del meu costat començàvem una conversa on el somriure era en tot moment present.

I és que és així la fraternitat que existeix en el mon de les dues rodes. Compartir experiències del mateix dia o de temps passats, opinar de motos, de neumàtics o d’equip personal.

I ara en aquets nous temps, tenim l’oportunitat de poder conèixer tant a seguidors del meu canal de Youtube com a Youtubers o Instagramers que jo segueixo!

La temperatura mica en mica anava pujant, però a partir de les 12:00h el cel es va tapar. Semblava que en la direcció del nou punt de control cauria un bon xàfec, però finalment no va ser així i vaig poder arribar a l’observatori meteorològic de Castelltallat sense cap tipus de problema.

Les vistes son espectaculars, kilòmetres i kilòmetres de terra sota els meus peus.

Al marxar d’allí va començar a bufar el vent. Jo duia el dron però em vaig estimar més no treure’l, ja que el vent és traïdor.

Ara toca posar rumb a La Pobla del Lillet. El paisatge era espectacular, i el lloc del punt de control seria tranquil si no fos perquè centenars de motors trencaven el silenci que regna normalment en el seu dia dia.

Em faig la foto que demanen i toca anar al pantà de Sau.

La carretera que agafo passa per mig de boscos, on la pedra de les muntanyes que els envolten és vermella com la sang. A l’arribar em trobo un llac immens fet per l’esser humà, que em deixa amb la boca oberta. La vista del pantà amb les muntanyes catalanes, em deixa amb una postal a la retina que és impossible d’oblidar.

Toca continuar, la ruta esta arribant al final.

Passarem per el Brull, un petit poble on ens farem la fotografia amb l’església. Poso primera i el GPS em marca de continuar per on he vingut.

Li faig cas… i quan me n’adono, estic dins l’autopista en direcció Barcelona. Que hi farem… ara toca pagar, un esport molt català.

Ara si, ara ja veig Barcelona, entrem dins de la gran ciutat, son les 18:25h quan entro per la porta del ACE CAFE BARCELONA, ja he arribat.

Cansat em reuneixo amb companys  i nous amics per comentar l’experiència viscuda per cada un d’ells.

Com he dit, la MOTOVOLTA es una caixa d’il·lusions, moments de vida i experiències que ens donen l’oportunitat de viure la nostre passió!

I sota d’aquestes línies us deixo el vídeo d’aquesta edició del 2019.

Motovolta, fins l’any que ve!

V’s i gas!

 

Jsp CMX

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here