Royal Enfield Himalayan 650 prevista pel 2020

Si fem una ullada a com s'espera el nou model, sembla ser que portaria un motor bicilíndric de 648 cc, 48 CV a 7250 rpm i 52 Nm a 5250 rpm, amb una caixa de canvis de 6 velocitats

0
2186

Una moto espartana, fiable, robusta i adequada per tot tipus d’aventures degut a la seva mecànica i a la seva simplicitat. Així és una Royal Enfield, i així s’espera que sigui la nova incorporació al catàleg de la firma Índia que s’espera per l’any vinent.

El director de la firma, Siddhartha Lal, ha filtrat la voluntat llançar una germana gran de les motocicletes actual de la companyia, i que competiria amb les recentment introduïdes al mercat Continental GT 650 i Interceptor 650.

El llançament oficial d’aquesta nova Royal Enfield 650 s’espera per l’any 2020, un fet que ens sorpren una mica si, fent memòria, recordem que la primera versió de la Himalayan de 441cc, va ser força criticada per la limitada quantitat de proves a les que es va sotmetre abans del seu llançament.

Podríem dir que les Himalayan actuals no fan gala del nom que ostenten, i és una llàstima degut al potencial que té aquest tipus de moto. Aprofitarà la companyia el llançament de la 650 per conquistar als aficionats de l’aventura?

Si fem una ullada al que s’espera del nou model, sembla ser que portaria un motor bicilíndric de 648 cc, 48 CV a 7250 rpm i 52 Nm a 5250 rpm, amb una caixa de canvis de 6 velocitats. Aquestes prestacions afavoririen un bon rendiment tant a velocitats lentes com a velocitat de creuer en vies més ràpides.