Reobrim el fòrum motorista de Catalunya

Caldrà tornar-lo a omplir amb amics i companys, però l'objectiu final ho val.

0
354

El fòrum de la comunitat portava més d’un any sense funcionar

Degut a l’impuls de la popularitat de les xarxes socials, des de l’equip de motoristes.cat vam pensar que era una mica absurd mantenir el fòrum de debat en actiu amb tot el que suposa (recursos tècnics, d’esforç de moderació, de manteniment…). Per aquest motiu, i malgrat les inversions que havíem fet per deixar-lo operatiu, el vam acabar retirant del portal.

Ara, però, hem estat donant voltes (una mica com fem sempre, vaja) sobre què podem oferir més a la comunitat motorista de Catalunya per fer-los gaudir una mica més d’aquesta passió. I ens hem adonat que nosaltres, el que millor podem proporcionar és el que ja tenim: El nexe de connexió entre els motoristes del territori català, per a que gaudeixin ells mateixos i de la manera en que més els agradi, de compartir aquesta passió dins i fora de la carretera.

Al cap i a la fi les xarxes socials sempre tindran un component més individualista, i ens mostren normalment el que ja ens envolta. El fòrum, per contra, és en si mateix una comunitat sencera.

És per això que tornarem a impulsar la usabilitat del fòrum com a eina de connexió, de debat i de punt de trobada entre tots vosaltres. Realment, si aconseguim fer d’aquest espai un autèntic punt de passió motera, de debat i d’entreteniment per tots vosaltres, haurem complert amb el nostre propòsit.

Això si, ens toca omplir-lo de gent altra vegada. Us demanarem que porteu als vostres amics que s’hi apuntin, ja que aquesta és la manera de que acabi omplint-se de motoristes de tot Catalunya. Evidentment, l’ús del fòrum és totalment gratuït.

I poc més. Us animem a fer clic AQUÍ i presentar-vos. 

GAS!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here