fbpx
Dilluns, maig 23, 2022
HomeActes solidarisInscripcions obertes a la Motovolta Girona

Inscripcions obertes a la Motovolta Girona

La ruta és apta per qualsevol moto, però recomanen fer-la, com a mínim, amb una 125 cc. Transcorrerà per carreteres comarcals amb moltes corbes, així que és àgil i divertida de fer amb qualsevol moto.

Continua el format de la sèrie d’esdeveniments Motovolta Províncies, aquest any a Girona, terra del Temps de Flors.

De la mà del president de la Motovolta, Manuel Quero, s’ha seguit treballant de cara a aquesta edició de la Motovolta Girona 2020, amb la mateixa empenta, detall i dedicació en que es va fer tant en l’edició anterior de la Motovolta Barcelona, com es va fer també al seu moment amb la MotoVolta Pantans.

D’aquesta manera, després de passar per la capital catalana en l’edició anterior, la sèrie de Motovolta Províncies segueix amb més esdeveniments solidaris i independents entre si, que tenen lloc a totes quatre províncies catalanes, gaudint en cadascuna d’elles dels racons i dels traçats més impressionants i divertits del territori.

Què he de saber de la Motovolta Girona 2020?

 • Que tindrà lloc el pròxim 6 de juny. Tant la sortida com l’arribada seran a Sant Hilari Sacalm, i la ruta discorrerà al llarg d’uns 450 km per la província gironina.
 • Que igual que en les edicions anteriors, en que s’ha ajudat a entitats o associacions per combatre causes d’interès social, aquest any no serà menys. L’edició de la Motovolta Girona 2020 anirà destinada a col·laborar amb la  IMU – Unión Internacional para la defensa de los motociclistas.
 • Les places d’assistència son limitades per raons de seguretat i organització. Es pretén oferir una atenció àgil i personalitzada a totes les persones participants.
 • Et pots inscriure des de la pàgina oficial de la Motovolta: https://www.motovolta.com/inscripciones-mv-girona-2020
 • El preu de la inscripció són 55 € per persona. El sopar és opcional i és organitzat pel MotoClub Sant Hilari, costa 7€/pers, i si s’hi vol assistir s’ha d’indicar en el procés d’inscripció a l’esdeveniement. El sopar constarà de botifarra a la brasa, mongetes, amanida, postres, beguda i cafè.
  • La inscripció inclou la ruta en GPX, obsequis commemoratius de l’esdeveniemnt, carnet de ruta, cafè de benvinguda, avituallament als punts de control físics, entrepà, begudes, cafè, fotografies a la sortida i durant la ruta totalment gratuïtes, i el dret a participar al sorteig d’obsequis dels patrocinadors de la Motovolta 2020.
 • Si plou no es suspendrà l’esdeveniment, però caldrà que portem l’equipació adequada.
 • La ruta és apta per qualsevol moto, però recomanen fer-la, com a mínim, amb una 125 cc. Transcorrerà per carreteres comarcals amb moltes corbes, així que és àgil i divertida de fer amb qualsevol moto.
 • La ruta es pot realitzar amb Roadbook
 • La Motovolta Girona no és cap competició, és una ruta autoguiada. Únicament cal tenir en compte que els punts de pas o de control tindran uns horaris d’obertura i de tancament. 
 • Cal tenir en compte que es considera una ruta de nivell mitjà, i requereix certa experiència en conducció i en resistència. Els assistents hauran d’estar fins a 9 hores damunt de la moto, per la qual cosa es recomana tenir certa experiència amb el cul damunt del seient. 
 • Es recomana reservar amb temps l’allotjament proper a la sortida.

Per a més info visiteu la web de l’esdeveniment: www.motovolta.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular