Presentada per sorpresa la Honda CB-F Concept

Al final de l'article us adjuntem un enllaç a l’Honda Virtual Motorcycle Show, on hi podreu trobar 29 motos de la firma, entre les quals hi ha la CB-F Concept.

0
260
Honda CB-F Concept

En motiu de la pandèmia s’ha avançat l’esdeveniment online, que estava previst per la 36a edició del saló Osaka Motorcycle Show 2020, i també per la 47a del Tokio Motorcycle Show.

El passat 2019 la sèrie CB d’Honda va fer seixanta anys, i des de la firma de l’ala daurada han volgut reflectir el seu recorregut en aquesta moto: la CB-F Concept.

Aquesta busca ser un homenatge a la CB900F (o bé CB750F en versió Japonesa), i representar la línia d’un model que ha esdevingut un referent del motociclisme arreu del món.

Per desgràcia, de moment i com ja heu pogut llegir, es tracta d’un prototip. Amb tot, pensem que acabarà arribant al mercat d’aquí no gaire.

Característiques:

  • 998cc
  • 4 vàlvules
  • 4 cilindres en línia
  • Refrigeració líquida
  • 145 cv a 10.500 rpm

Us deixem, per acabar, amb l’enllaç al vídeo de l’Honda Virtual Motorcycle Show, on hi podreu trobar 29 motos de la firma, entre les quals hi ha la CB-F Concept. El podeu veure fent clic aquí.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here