L’EICMA de Milà es manté al calendari tot i l’absència de KTM i BMW

L'organització comenta que respecta les decisions com a legítimes, però al mateix temps les consideren prematures.

0
236
EICMA 2020

Han saltat les alarmes al sector de les dues rodes arran de la cancel·lació de la participació de BMW i de KTM tant de l’EICMA de Milà, com en l’INTERMOT de Colòmbia.

Tot plegat ha tingut lloc aquesta setmana passada, en que el grup KTM AG (compost per KTM, GasGas i Husqvarna) i el de BMW, han anunciat que cancel·len la seva presència tant a l’INTERMOT com a l’EICMA d’aquest any. L’ensurt per part del sector no va dirigit únicament a l’absència d’aquestes dues corporacions, sinó que fa témer que hi pugui haver un efecte dominó com va succeir amb el Mobile World Congress, que finalment es va cancel·lar.

Al respecte del sarau causat, l’organització d’EICMA han comentat que respecta les decisions de no assistir-hi com a legítimes, però al mateix temps, les considera prematures, ja que l’esdeveniment està previst pel novembre. A més, reconeixen el moment complex que s’està vivint i que “requereixen cohesió i una gran atenció dirigida als desitjos de la indústria de les dues rodes i a la seva cadena de subministrament”.

Finalment, des de l’organització conclouen que “l’EICMA està confirmat”, tot i que reconeixen que tots els escenaris a dia d’avui són possibles, inclosa la cancel·lació.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here