Participa al sorteig d’una Bonneville T100 donant 10€ a la Creu Roja

Creu Roja estima que fan falta un total de 10.715.555 € per contribuir al benestar de les persones que es troben en situació vulnerable, al llarg de les pròximes setmanes i dels pròxims mesos.

0
302
Triumph Bonneville T100 Bud Ekins

L’equip de Triumph Espanya s’ha adherit al Pla Creu Roja Respon, amb la voluntat de posar el seu gra de sorra a favor de la lluita contra el Covid-19. Amb aquesta iniciativa, des de la firma anglesa pretenen mobilitzar recursos i capacitats per donar suport a més del milió de persones que ho necessiten.

En aquest portal ho hem repetit mil vegades, i des de Triumph ho tornen a dir: El món del motociclisme ha estat marcat sempre per la solidaritat, i aquesta situació actual fa necessari mobilitzar al col·lectiu de les dues rodes, en aquest cas a favor de Creu Roja.

La organització creu que fan falta un total de 10.715.555 € per contribuir al benestar de les persones que es troben en situació vulnerable, al llarg de les pròximes setmanes i dels pròxims mesos.

Per aquest motiu des de Triumph han impulsat el següent sorteig, en el qual donaran totes les participacions del sorteig d’una Bonneville T100 Edición Especial Bud Ekins a la Creu Roja. I a més, és clar, el que en resulti guanyador podrà gaudir de la fi del confinament amb una moto impressionant decorada, a més, amb els colors de la Creu Roja.

Recordeu, això si, que per entrar al sorteig heu de fer un donatiu de mínim 10 €, i que per cada 10 € donats, teniu més oportunitats de guanyar la moto.

La data del sorteig, acordada amb la Creu Roja, és la del 15 de juny del 2020.

Podeu accedir a l’enllaç de la pàgina oficial del sorteig fent clic aquí.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here