VIDEO: El canvi de marxes manual d’una moto elèctrica: la Kawasaki EV

És innegable que les motos elèctriques són, com a mínim, una part important del futur del motociclisme.

0
397

El treball sobre les motos elèctriques sembla que segueix la línia de treball correcta: la de perseguir la passió que transmeten les motos de combustió. És d’agraïr que els fabricants no busquin simplement desenvolupar el concepte de la mobilitat, sinó que dediquin temps i recursos en la recerca de sensacions autèntiques.

Això és que ens ha mostrat Kawasaki amb la seva EV Endeavar: Com pot funcionar el sistema de canvi manual en una moto elèctrica. No oblidem que es tracta d’un prototip de la marca japonesa, però gràcies al vídeo que ens han fet arribar ja podem veure com, amb la implementació d’aquest sistema, posen a prova l’entrega de potència en motos elèctriques segons les diferents circumstàncies durant la conducció.

Seguim a l’espera de més novetats al respecte del desenvolupament d’aquest i d’altres models de motos elèctriques. D’una manera o d’una altra són, com a mínim, una part important del futur del motociclisme.

A sota d’aquest vídeo us deixem les altres 4 entregues, també en vídeo, de Kawasaki sobre la EV Endeavor.

Anteriors entregues: