Aplaçats els GP de Catalunya i el GP d’Itàlia d’aquest 2020

Tal i com queda la cosa, no serà fins els dies del 19 al 21 que podrem gaudir del motociclisme de la categoria reina del Gran Premi D’Alemanya, a Sachsenring.

0
221
GP Catalunya Cancel·lat

El Gran Premi de casa nostra, previst pels dies 5 al 7 de juny, i el d’Itàlia, que s’havia de celebrar del 29 al 31 de maig, s’han acabat aplaçant.

Ambdues modificacions han estat confirmades per la IRTA (International Road-Racing Teams Association), la Federació Internacional de Motociclisme i Dorna Sports. Els aplaçaments de Catalunya i Itàlia es sumen als del GP d’Espanya de Jerez, i al Gran Premi de França a Le Mans, pels quals encara no hi ha dates noves. S’hi sumen les cancel·lacions al Gran Premi de Qatar, i els canvis dels Grans Premis de Tailàndia, i de les Amèriques.

Tal i com queda la cosa, no serà fins els dies del 19 al 21 que podrem gaudir del motociclisme de la categoria reina del Gran Premi D’Alemanya, a Sachsenring. Una setmana més tard tindríem la competició a Holanda amb Assen.

Us deixem amb el vídeo que ha publicat HRC en motiu d’aquests dies més difícils.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here