fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeOfertes i promocionsDescompte directe de 500€ en la compra online d’una Triumph

Descompte directe de 500€ en la compra online d’una Triumph

La promoció finalitza amb 28 unitats venudes o, com a màxim, el dia 10 de maig.

Fins a 28 models es veuen beneficiats d’aquesta oferta de la firma britànica

Degut a la situació de confinament actual, Triumph ha pres la iniciativa premiant als que decideixin comprar una moto amb un descompte directe de 500 euros.

Si, potser no és el millor moment en pensa en comprar una moto nova, però el cas és que si per casualitat estaves decidit a canviar de moto, és una promoció interessant.

A més, tenim la opció d’acumular aquesta oferta amb altres que pugui tenir en vigència la mateixa firma, com són els 1000€ de descompte directe, el finançament sense interessos, unes maletes de regal en el cas de les Tiger 800 o, fins i tot, l’assegurança gratuïta durant un any, entre d’altres promocions.

Cal tenir en compte, això sí, que no és una oferta il·limitada, sinó que s’acabarà amb 28 unitats venudes o, com a màxim, el dia 10 de maig.

Per beneficiar-te d’aquesta oferta es requereix fer un dipòsit de 500 € online. Passades 24 rebràs un correu electrònic de confirmació de l’operació a fi de posar-te en contacte amb el concessionari. Si pel que sigui canvies d’opinió, podràs fer-te enrere simplement responent a aquest correu i et tornaran els 500€ de dipòsit.

Per a més informació podeu visitar la pàgina oficial de la promoció fent clic aquí.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here