Site icon Motoristes.cat

Cancel·lats els BMW Motorrad Days 2020

La cita d’aquest any de Sabiñánigo ha saltat del calendari en motiu de la ciris sanitària, malgrat estar prevista pel setembre.

Tal i com hem anat veient al llarg de les setmanes amb diverses cites previstes per aquest any (La Motovolta, la Rider1000, les 24hores de Catalunya de motociclisme…), s’han anat produint canvis de data i cancel·lacions arreu, de fet, de tot el planeta.

No cal dir que és comprensible i a més d’agrair que degut a la situació actual, es prenguin excepcionalment aquest tipus de mesures a favor de la prevenció. I és que com molt bé comenta BMW Motorrad: La història continua i hi haurà un dia després.

Per part seva, l’alcaldessa de Sabiñánigo Berta Fernández comenta: “Desde el Ayuntamiento de Sabiñánigo lamentamos la suspensión de la edición 2020 de los BMW Motorrad Days, pero entendemos y compartimos la preocupación y la responsabilidad que demuestran la organización de este encuentro en un momento tan complicado como el que estamos viviendo. Los BMW Motorrad Days, es un evento que ha sabido hacerse un hueco en la agenda de nuestra localidad y que todos los vecinos de Sabiñánigo disfrutan con especial entusiasmo. Por ello esperamos volver a encontrarnos en nuestra ciudad el próximo año y admirar nuevamente el espectáculo de BMW Motorrad en nuestro territorio.”

BMW Motorrad Espanya comenta, això si, que estan treballant amb altres projectes relacionats amb el motociclisme.  

Exit mobile version