fbpx
Dimarts, maig 24, 2022
Homeaplicacions mòbilsCalcular 1 km al nostre voltant d’una manera senzilla gràcies a Geomático.es

Calcular 1 km al nostre voltant d’una manera senzilla gràcies a Geomático.es

Ens ha fet il·lusió demanar-los si els podíem donar un petit cop de mà difonent el seu projecte amb el domini 1km.cat per apuntar a la seva aplicació web, la qual ja es mostra gràcies al seu esforç en desenvolupar-ne la traducció, en llengua catalana.

Segurament ja n’havíeu sentit a parlar aquests dies. La seva app, desenvolupada sense cap afany econòmic i amb l’ajuda igualment desinteressada de Mapbox, ens permet calcular a l’instant i sense realitzar cap tipus de configuració, la distància d’1km en cercle al nostre voltant. En aquesta fase del desconfinament, aquesta és la distància màxima permesa amb la que es pot sortir a passejar amb els nens menors de 14 anys.

És fantàstic que una empresa hagi emprès una iniciativa com aquesta per donar un cop de mà a les famílies amb els més petits.

Ens ha fet il·lusió demanar-los si els podíem donar un petit cop de mà difonent el seu projecte amb el domini 1km.cat per apuntar a la seva aplicació web, la qual ja es mostra gràcies al seu esforç en desenvolupar-ne la traducció, en llengua catalana.

I així ha estat. Gràcies al seu equip apuntem amb 1km.cat a la seva app.

Moltes gràcies per haver-nos deixat posar aquest granet de sorra en la difusió d’un projecte tant útili tant ben desenvolupat!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular