Harley-Davidson estrena canal de televisió 24 hores per internet

Els seus continguts es repartiran en tres seccions diferents: Garage, Factory i Competició

0
444
Imatge de Peter H a Pixabay

La marca emet en streaming diferents tipus de contingut relacionat amb les seves motos

Tot i que ja podem treure el cap fora de casa per fer una mica d’esport el dia segueix tenint força hores dins de casa. Ens sembla fantàstic que Harley-Davidson hagi pres la iniciativa amb aquest canal de televisió.

Els seus continguts es repartiran en tres seccions diferents: Garage, Factory i Competition. Dins d’aquests s’hi emetrà contingut relacionat amb el nom de cada secció: Programes relacionats amb les modificacions i les preparacions que es fan a les seves motos pel que fa al Garage; contingut relacionat amb el món de la competició per la secció amb aquest nom, i finalment notícies i novetats de les seves motos a Factory.

Creiem que tenint en compte la trajectòria i l’abast que ha aconseguit desenvolupar la firma estatunidenca arreu del món i amb el pas dels anys, amb aquest canal tenim l’oportunitat de gaudir de contingut motociclista de qualitat a la nostra pantalla.

Podeu seguir l’emissió del canal en streaming des del vostre telèfon mòbil, ordinador o tauleta a través de l’adreça harley-davidson.tv

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here