Els petits negocis del motociclisme que ja obren les seves portes

Si teniu qualsevol dubte relatiu als detalls de com es presta un servei per part dels vostres professionals de la moto, no dubteu en posar-vos-hi en contacte per telèfon, que us atendran encantats.

0
175
Negocis de moto durant el desconfinament
Negocis de moto durant el desconfinament

Ha arribat el moment de començar a desencallar l’aturada general d’alguns comerços i serveis professionals, i això inclou els que tenen a veure amb el nostre sector.

Des d’ahir dilluns ja són diversos els comerços i establiments del món de la moto que han tornat a obrir les portes de manera presencial. Això sí, amb certes restriccions.

Concretament és el moment de reprendre l’activitat dels petits negocis, i la condició per fer-ho és que funcionin a través d’atendre amb cita prèvia i, de manera imprescindible, adoptant un conjunt de mesures de prevenció i protecció necessàries dins de l’establiment. A més, han d’evitar la formació aglomeracions en tot cas.

Tallers

Els tallers per fortuna de tots han tingut l’oportunitat de donar servei a porta tancada durant tot el confinament. A partir d’ara ja podran fer-ho a porta oberta, però com comentàvem, a través de cita prèvia. No oblidem que si el taller ofereix el servei, també poden passar-te a recollir la moto a casa per poder-la reparar.

Recanvis

Les botigues de recanvis ja ens poden atendre en persona des d’aquesta setmana igualment a través de cita prèvia, o bé a través de botiga online si en disposen.

Concessionaris

No obriran les seves portes fins el dia 11 de maig, ja que segons el pla de desconfinament, aquesta és la data en que els negocis podran començar a prestar servei sense cita prèvia.

Si teniu qualsevol dubte relatiu als detalls de com es presta un servei per part dels vostres professionals de la moto, no dubteu en posar-vos-hi en contacte per telèfon, que us atendran encantats. Estem convençuts que totes i tots es moren de ganes de tornar al dia a dia de les dues rodes amb tots vosaltres.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here