fbpx
Diumenge, agost 14, 2022
HomeShows i espectaclesConcertàs virtual de Harley-Davidson avui dissabte

Concertàs virtual de Harley-Davidson avui dissabte

Podrem gaudir de la presència d’artistes en acústic com Laura Cox, Manu Lanvin, Murray Head, Louis Bertingnac, MacadamFarmer, The Picturebooks i Johnny Gallagher.

L’esdeveniment es celebrarà a través de Facebook Live amb diversos artistes importants, i estarà destinat a la recaptació de fons contra el Covid-19

El cas és que 15 anys després de que tingués lloc per última vegada, estava previst que aquest 2020 es celebrés la trobada internacional de Harley-Davidson al Golf de Saint-Tropez. Òbviament, però, l’esdeveniment ha estat cancel·lat per la pandèmia.

Des de la històrica firma motociclista han volgut compensar d’alguna manera aquest imprevist amb la realització d’un concert virtual en el que hi participaran diversos artistes de pes dins del sector, i que tindrà lloc a través de Facebook Live aquest dissabte 9 de maig a partir de les 19h.

Podrem gaudir de la presència d’artistes en acústic com Laura Cox, MacadamFarmer, Manu Lanvin, Murray Head, Louis Bertingnac, The Picturebooks i Johnny Gallagher.

Marc Gostoli serà l’speaker encarregat de comentar l’esdeveniment, juntament amb Franck Margerin, il·lustrador de la tira còmica “I want a Harley”, i de Philippe Maneuver.

Ja sigui des del sofà amb la SmartTv, o amb l’ordinador, la tablet o el mòbil, és un  plan de dissabte collonut.

Podràs gaudir del concert a través d’aquest enllaç: https://www.facebook.com/HarleyDavidson.Spain/

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here