Site icon Motoristes.cat

La Crom Ride tindrà lloc el 4 de juliol de 2020

Crom Ride Girona

La Crom Ride 2020

Com ha passat en moltes de les nostres cites del calendari, l’impacte del Covid-19 ha causat incertesa davant la possibilitat de celebrar o no la Crom Ride d’aquest any.

Amb la precaució i la prudència que se’ls requereix, però també amb la determinació necessàries que tots desitjàvem, des de la seva organització han treballat per poder realitzar la Crom Ride en el període habitual d’estiu.

Atenent a les publicacions legislatives al respecte, no hi hauria d’haver cap impediment per celebrar la Crom Ride a finals del mes de juny. Amb tot, i amb la voluntat de donar una mica més de marge a la situació, la celebració de la Crom Ride es trasllada de manera excepcional al primer dissabte de juliol: El dia 4.

Crom Ride

4 de juliol de 2020

Les dates de les inscripcions es mantenen pel dia 20 de maig?

Si, les inscripcions s’obriran el dia 20 de maig i es mantindran actives durant dues setmanes, fins el dia 3 de juny.

Si finalment les autoritats de sanitat i seguretat indiquen que l’esdeveniment s’ha de suspendre, els organitzadors retornaran l’import íntegre de la inscripció a tots els inscrits durant els dies següents a la cancel·lació.

Des de la organització asseguren, això si, que si per qüestions normatives, de responsabilitat i/o de seguretat finalment es decidís de no celebrar la Crom Ride en la data prevista, es cancel·laria la celebració d’aquesta edició i ja posarien la vista a la de l’any vinent.

Crom Ride

Distància entre participants

Un dels factors clau que ha de permetre la celebració de la Crom Ride d’aquest any són les mesures de distanciament social entre participants. Per aquest motiu el format d’aquesta edició serà excepcional i adaptat a la situació. Els brifings, la sortida, els controls i totes les situacions i activitats que es prevegin amb acumulació de gent veuran modificades el seu format, a fi d’adaptar-lo a la situació actual.

Més enllà de la incidència de la normativa, això si, cal ressaltar el valor de la responsabilitat personal i social que s’espera de tots els participants.

Crom Ride

Preguntes en directe

Properament es convocarà a través de la seva web i xarxes socials, a una trobada a través de Zoom, i que podreu seguir a través del navegador o del seu canal de Youtube, en la qual respondran a totes les preguntes que els vulgueu fer.

A més a més us deixen el seu correu electrònic per si els voleu trametre alguna altra consulta en relació a la Crom Ride d’aquest any. (info@cromride.cat).

Crom Ride
Exit mobile version