El Servei Català de Trànsit ens informa de la mort d’un company en un accident a la C-31 a Mataró (Maresme)

Degut a causes que encara s’estan investigant, el motorista va sortir de la via, i va perdre la vida com a conseqüència de l’accident. 

El company era M.G.T, de 29 anys i veí de Lliçà de Vall.

Volem recordar que el Servei Català de Trànsit disposa del Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), el qual està a disposició dels familiars i afectats pels accidents de trànsit tots els dies de l’any, a fi d’oferir un sevei d’orientació i informació sobre els tràmits posteriors a un sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació al voltant dels drets que tenen reconeguts a la legislació vigent, i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

Podem recórrer al SIAVT a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través de la pàgina web victimestransit.gencat.cat