fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeRutes i esdevenimentsViure rutes i viatges en moto únics amb Road Super Travel, un...

Viure rutes i viatges en moto únics amb Road Super Travel, un negoci d’Igualada

Més enllà de posar a l’abast dels clients un equip humà entregadíssim, també ofereixen el servei de lloguer de motos pels viatges i les rutes del seu catàleg, entre els quals es troben els models més nous d’Honda i de BMW.

Ahir a la tarda obríem el Twitter i ens sortia un missatge que fa ben poc semblava impossible:

La mobilitat ja no està restringida.

És algo tant simple però que a la vegada ens ha apretat tant durant aquests mesos, que segur que li podem donar un significat especial.

La qüestió és que durant aquests mesos imaginàvem les rutes llargues i els viatges que faríem quan la situació millorés. Com quan algú porta dies malalt i es mor de ganes de trobar-se bé i de sortir al carrer, o com quan ens treuen un queixal i somiem amb tornar a menjar a gust i sense dolor, desitjàvem tornar a viure l’aire fresc i net, la llibertat i les sensacions damunt la moto.

Fa uns dies ens van escriure des de Road Super Travel, un negoci de rutes i viatges en moto nacionals i internacionals que han fundat a Igualada, i ens van proposar de col·laborar en la difusió del seu projecte. Ja els coneixíem de les xarxes socials, així que ja sabíem que ens podria agradar participar en una cosa així, especialment en aquests moments.

A Igualada van ser els primers en patir les mesures que van fer falta per combatre la Covid 19, i els que regenten petits negocis encara van haver d’aguantar més la pedregada, perquè veien com la seva vida personal i laboral se’ls complicava de cop. Nosaltres pensem que un projecte motociclista dedicat a les persones que ja és collonut de per si, que és de casa i que a més vol sobreposar-se a la crisi actual, mereix tota l’empenta del món. Així que atents, perquè val molt la pena.

A Road Super Travel organitzen rutes i viatges en moto. El seu projecte consisteix en treballar en la realització d’aquestes experiències en moto per gaudir-les de la manera més intensa, agradable i especial possible. Ofereixen guies experts (tant guies en moto com guies natius per les rutes culturals, que donaran a conèixer tots els racons i les històries que amaguen les terres que es visitin), i també vehicles de recolzament per dur part o la totalitat de l’equipatge, hotels d’alt standing i servei de fotografia professional. Tot plegat amb les despeses previstes amb claredat i sense ensurts.

Els grups que organitzen són de 8 motos com a màxim, la qual cosa permet un desenvolupament dels viatges que cobreixi els interessos de tots els sues integrants.

Mentre recuperem la normalitat

Les possibilitats de viatjar s’han vist modificades, almenys encara ho estan pel que fa a sortir del país. Per aquest motiu des de Road Super Travel estan treballant en potenciar el turisme peninsular, raó per la qual ara mateix es troben dissenyant rutes al llarg de tot el país.

Més enllà de posar a l’abast dels clients un equip humà entregadíssim, també ofereixen el servei de lloguer de motos pels viatges i les rutes del seu catàleg, entre els quals es troben els models més nous d’Honda i de BMW, i també motos aptes pel carnet A2. A més a més, també inclouen l’assegurança de viatge a les seves rutes i esdeveniments, el qual inclou assistència mèdica a qualsevol país.

Destacar que, a més, si sou un grup de 4 persones o més, no cal que us adapteu a les dates dels viatges que tenen organitzats, sinó que des de Road Super Travel s’encarregaran d’organitzar una ruta o un viatge expressament per vosaltres pel vostre calendari.

Ah! I ofereixen un 10% de descompte als membres del nostre fòrum en les seves rutes i els seus viatges. Són collonuts o no?

Per a més detalls visiteu la seva pàgina web a www.roadsupertravel.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here