fbpx
Dimarts, maig 24, 2022
HomeRutes i esdevenimentsLa Crom Ride 2020 reuneix a 500 motoristes en una edició especial

La Crom Ride 2020 reuneix a 500 motoristes en una edició especial

Fins a 451 motos i més de 500 participants van ser els afortunats de gaudir d’una Crom Ride sense precedents.

Una Crom Ride 2020 molt esperada

No era fàcil d’imaginar. Després de dos mesos tancats a casa (o treballant a primera línia contra la Covid-19), l’últim en que pensàvem és que tinguéssim l’oportunitat d’agrupar-nos, amb seguretat, per gaudir d’un esdeveniment motorista de primera línia i amb caràcter com la Crom Ride. Finalment no només ha estat possible la seva celebració, sinó que s’ha consolidat tant en nombre d’assistents com pel que fa al de patrocinadors i col·laboradors.

La cita va tenir lloc el passat 4 de juliol a Girona, al Pavelló de Fontajau, i s’hi van agrupar 500 motoristes entre pilots (451) i acompanyants, tots ells, amb ganes de devorar els 500 km de traçats de la província de Girona.

Les carreteres molt revirades, poc transitades i dotades d’un entorn paisatgístic brutal van marcar la ruta recomanada per l’organització de la Crom Ride. Aquests elements, la cura en la seva tria i l’atenció en els detalls que la conformen, ja són característics de la cita amb l’esdeveniment motorista estrella de Girona.

Un Village carregat de sorpreses

Durant el divendres previ a la celebració de la Crom Ride ja es gaudia, al Pavelló de Fontajau, de petits detalls que feien endevinar el que acompanyaria la següent sortida del sol. Diversos partners de la cita van arremangar-se muntant una vegada més el Village de la Crom Ride. Tant fou així que a les 15h tot estava llest per l’arribada de motoristes d’arreu del territori català (i de més enllà) que s’hi desplaçarien per anar recollint els seus dorsals, repartits segons les franges horàries establertes per l’organització a fi d’evitar aglomeracions, i amb l’objectiu assolit de respectar els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries.

Foren diverses marques relacionades amb el món del motor les que van participar al Village de la Crom Ride, com per exemple: Metzeler, Galfer, Motorex, Honda, Macbor, Benelli i Moto Guzzi, entre d’altres. És destacable a més que en aquesta edició es reforcés la seguretat viària entre els assistents gràcies al Servei Català de Trànsit, que va impartir la Formació 3.0, consistent en una sessió pràctica conducció i seguretat viària en moto.

Un traçat que va recórrer els racons més emblemàtics de la província de Girona

Un cop en dissabte dia 4 la jornada s’alçava carregadíssima de ganes de devorar kilòmetres. Els “cromriders” van enllestir l’esmorzar a Fontajau per enfilar-se a la ja tradicional pujada a Els Àngels, seguint un traçat que recorreria els pobles medievals de Monells i Cruïlles fins fer cap a la Costa brava, al seu pas per Llafranc i Begur.

Besalú, Castellfollit de la Roca, el romànic Beget, els Cingles de El Far sobre les Guilleries i el Montseny, o la fortalesa del poble emmurallat d’Hostalric van ser nexes imprescindibles del traçat de la Crom Ride d’aquest any.

D’altra banda, i gràcies al Patronat de Turisme Costa brava Pirineu de Girona, els motoristes assistents van poder gaudir de 5 Controls de Pas en ubicacions úniques i característiques de Girona com Pals, Beget, Santuari de Mare de Déu del Far, coll de Ravell i Hostalric.

Amb la ruta enllestida, els participants segellaven per últim cop en aquesta edició el seu Carnet de pas, i obtenien al convertir-se en finishers d’aquesta edició de la Crom Ride, una motxilla d’ XLMoto.

No era fàcil però va ser possible

Ha estat una edició marcada pel retorn a l’oci, a l’esport, al motociclisme i a la companyia. Un retorn a gaudir de l’aire lliure, dels reptes, de l’emoció, del cansament i de la satisfacció d’aconseguir un objectiu amb moto.

Ens consta que no ha estat fàcil ni per l’organització ni pels participants el poder donar forma a la Crom Ride d’aquest 2020, però finalment ha estat possible, ha sigut un èxit i ha marcat, com no podia ser d’altra manera, el retorn als esdeveniments moto-turístics.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular