Site icon Motoristes.cat

Mor d’un infart el pilot Arturo Tizón

El pilot tenia 36 anys i ha patit un infart mentre practicava ciclisme de muntanya.
El succés ha tingut lloc a Alcudia de Veo, a Castelló.

Arturo Tizón fou campió de Supersport d’Espanya de Velocitat l’any 2005, i era un pilot àmpliament experimentat en múltiples categories en circuits nacionals. De fet va arribar a córrer a MotoGP a la categoria de 250cc, amb el Blusens Aprilia Germany, tot i que va ser apartat a meitat de la temporada.

Els fets han tingut lloc avui al migdia, quan Arturo feia una ruta amb mountainbike per la muntanya amb altres companys, els quals van sol·licitar assistència sanitària quan van veure que el pilot es va desplomar. Els serveis d’emergència l’han intentat reanimar durant 50 minuts sense èxit.

L’equip de competició de Folch Endurance ha lamentat la pèrdua, ja que el van tenir competint al seu equip:

Estem consternats.
Aquest matí ens han donat la tràgica noticia de la mort d’Arturo Tizón, estimat amic, company i pilot del nostre equip, amb el que vam compartir grans moments.
Un cop molt dur per tot l’equip.
Va ser un gran pilot que corria amb el cor i molta passió.
El nostre més sincer condol a la família i amics.

View this post on Instagram

A post shared by Folch Endurance Racing (@folchenduranceracing)


També l’han acomiadat públicament des de l’equip de Català Racing, ja que van gaudir de la seva rivalitat i el seu esperit de lluita dins de la pista:

Arturo, has estado nuestro piloto y un gran rival. Nuestras luchas con @folchendurance han estado epicas y tu eras el capitan!. Sin duda alguna mi admiración por tí siempre ha sido y será muy grande. Mi mas sentido pesame a toda tu familia y amigos. Gracias por todo Arturo.

View this post on Instagram

A post shared by Kawasaki Català Racing (@catalaracing)

Exit mobile version