Site icon Motoristes.cat

Venda limitada de productes brodats!

Bones motoristes! Degut a l’èxit de les enganxines i els pegats, hem volgut anar una mica més enllà per poder oferir-vos una sèrie de peces brodades amb el logotip de la comunitat, brodat i enviat pels companys i amics d’Individual.cat. Iniciem venda de:

Jaqueta Softshell amb brodat: Una jaqueta Softshell amb el logotip brodat de motoristes.cat. És impermeable, transpirable i resistent al vent. Incorpora una cremallera YKK de dalt a baix, un coll elevat i diverses butxaques.

Jaqueta encoixinada amb brodat: Una jaqueta amb el brodat de motoristes.cat encoixinada, amb les mànigues de teixit Softshell, molt lleugera i càlida. A prova d’esquitxos d’aigua, transpirant i amb cremalleres de qualitat.

Buff de neoprè amb capacitat de filtrar partícules, ideal per quan anem amb moto i no ens volem posar la mascareta al repostar, o per comentar alguna cosa amb els companys, i que incorpora de la mà dels mateixos fabricants, una pinça de suport pel nas perquè s’aguanti bé. 

Mascareta amb homologació FFP2 amb 150 usos recomanats, de tal manera que si la rentem cada dos dies, per exemple,  pot durar pràcticament un any. 

Destacar que Individual.cat és qui fabrica els productes de la Rider1000, així que podeu donar per fet que tant els seus productes com els brodats que realitzen, són de màxima qualitat.

* Preus actualitzats. Inclouen l’IVA, i l’enviament es suma al final de la compra. Com deia, 7 € si es compra jaqueta, 5,50 si es compra buff o mascareta, o bé 7 € si es compren més d’un producte, siguin els que siguin.

Per qualsevol dubte no dubteu en comentar. Mil gràcies per l’interès!!!

Catàleg a https://botiga.motoristes.cat/

Exit mobile version