Site icon Motoristes.cat

Alt Urgell i Andorra formen una unitat comarcal per la mobilitat a partir de dilluns

Entre els canvis que es començaran a aplicar aquest dilluns 8 de febrer s’hi inclou la unificació en termes de mobilitat permesa entre l’Alt Urgell i Andorra.
D’aquesta manera el pròxim dilluns, una vegada finalitzi el confinament nocturn, entraran en vigor les noves restriccions de mobilitat autoritzades pel PROCICAT, les quals contemplen passar del confinament perimetral municipal al confinament perimetral comarcal.

Un cop realitzades totes les comprovacions de la situació epidemiològica i l’estudi de la situació actual en els dos territoris, ahir es va decidir que la comarca de l’Alt Urgell i Andorra fossin considerades un únic territori a efectes de les restriccions de mobilitat a partir d’aquest pròxim dilluns. Així doncs, el confinament perimetral comarcal de l’Alt Urgell permetrà la mobilitat amb Andorra.

Tot i així, les autoritats recorden que cal restringir la mobilitat al màxim necessari i mantenir la màxima alerta pel que fa al compliment de les mesures d’autoprotecció davant la Covid-19.

Font

Exit mobile version