fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeActes solidarisDonem suport a qui sempre ha ajudat als que més ho necessitaven

Donem suport a qui sempre ha ajudat als que més ho necessitaven

Rodes Solidàries és una associació motorista del territori que, sense ànim de lucre, es dedica a ajudar als nens afectats per malalties minoritàries. Ara és el president de l'associació, el Marti Suriñach, el que necessita la nostra ajuda.

Els companys de Rodes Solidaries Oficial, que es dediquen a donar suport als nens afectats per malalties minoritàries, ara necessiten la nostra ajuda. En Martí, el seu president i també pare d’un nen afectat per una d’aquestes malalties, està passant un mal moment i necessita tota l’ajuda que sigui possible recollir. Si en aquesta vida algú mereix especialment una ajuda, és qui s’ha dedicat en cos i ànima a ajudar els altres. GAS Martí!!!!!

Enllaç del post a Facebook: https://www.facebook.com/rodessolidaries/posts/3280755568817615

Mètodes de transferència d’ajudes:

Bizum: 722632928

Transferencia: BBVA Marti Suriñach ES44 0182 8668 5702 0026 7450

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here