fbpx
Dimarts, agost 9, 2022
HomeSeguretat viàriaNou Servei d'Assessorament Jurídic per Accidents Greus

Nou Servei d’Assessorament Jurídic per Accidents Greus

Hi ha molts advocats que gestionen accidents, però per lluitar contra les grans companyies que tenen recursos de tot tipus i professionals contractats en plantilla, s’ha de tenir coneixements específics i actualitzats. És l’única manera de fer valer els interessos del damnificat.

Per tots els membres de MOTORISTES.CAT obrim un nou servei. A partir d’ara un prestigiós despatx de Sabadell i Barcelona, ESPAI IURIS GABINET JURIDIC, especialista en ACCIDENTS DE TRÀNSIT GREUS, estarà a disposició de tots vosaltres tant via correu electrònic com telefònicament.

Sóc Judit Marti i Lora, advocat gerent i responsable de l’Àrea de lesions per Accidents de Trànsit. Som especialistes en accidents greus.

És molt important incidir en que la indemnització d’un accident de trànsit GREU pot variar substancialment si és gestiona per un especialista extern o per l’advocat de la companyia. Això succeeix perquè el client de l’advocat extern és el lesionat, que és qui li paga. Estem fermament convençuts que el sistema de percentatge és la màxima garantia d’un esforç continuat, doncs a més elevada és la indemnització del client, més obté el despatx.

L’especialització en aquesta branca del dret ho és tot. Hi ha molts advocats que gestionen accidents, però per lluitar contra les grans companyies que tenen recursos de tot tipus i professionals contractats en plantilla, s’ha de tenir coneixements específics i actualitzats. És l’única manera de fer valer els interessos del damnificat.

Així mateix, en aquesta jurisdicció, empatitzar amb el client o els seus familiars, és fonamental. Són situacions complicades que requereixen d’algú que, a més dels coneixements específics de la matèria, ha de saber traslladar al client o familiar les diferents opcions, malgrat les dificultats del moment.

Finalment, comentar que assumim també el servei d’assessorament i ajuda als membres de Motoristes.cat, en tot tipus de casos i problemàtiques relacionades amb el trànsit i la seguretat viària. Trasllada’ns la teva consulta a través de correu electrònic o per telèfon sense compromís.

Judit Marti i Lora
Advocat Gerent
Responsable de l’Àrea de lesions per accidents de trànsit
ESPAI IURIS. GABINET JURÍDIC
Fra Batlle, 14-14 bis
08208 Sabadell (Barcelona)
Gran Vía de les Corts Catalanes 536
08011 Barcelona
Tel. 93 717 94 98 / 691 695 597
juditmarti@espaiuris.com
Fax 93 724 33 14

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here