En Ray Fields Rider i la seva Z900

Si teniu ganes de participar en un nou vídeo molt molt xulo d'en Ray, sortir-hi i formar part del projecte final, feu una ullada en el següent fil del fòrum, ja que està buscant diversos talls de vídeo per muntar-los en un vídeo final impressionant.

0
207

Bones motoristes! El motiu d’aquesta entrada no és altra que la de presentar-vos el canal de MotoVlogs d’un Youtuber de casa nostra que, a més, grava i publica els seus vídeos en català.

En Ray, que a més és company del nostre fòrum, grava tot tipus de vídeos relacionats amb el motociclisme, esdeveniments del sector, rutes, consells, ens descobreix racons del territori… El cas és que el company va preguntar al fòrum sobre noms per batejar a la seva Kawasaki Z 900, en va plantejar una sèrie de propostes i va rebre diverses valoracions per part dels altres membres de la comunitat.

El resultat? Una enganxina de vinil troquelat amb el nom guanyador, un vídeo agraïnt els consells i propostes als companys del fòrum, i també, un repàs, valoració i promoció de la comunitat de motoristes.cat.

Us en deixem el vídeo a continuació, i us animem a subscriure-us al seu canal, ja que no és fàcil trobar generadors de contingut de qualitat, en català i autèntics.

Moltes gràcies Ray!

Per cert motoristes, si teniu ganes de participar en un nou vídeo molt molt xulo d’en Ray, sortir-hi i formar part del projecte final, feu una ullada en el següent fil del fòrum, ja que està buscant diversos talls de vídeo per muntar-los en un vídeo final impressionant.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here