Tecnimoto, nou patrocinador de motoristes.cat

Tecnimoto és un negoci del motociclisme català, localitzat a Girona, que es dedica a la venda de motos com a concessionari oficial de la província de Girona del grup Piaggio, i també disposa d'una botiga d'equipament motorista.

0
316

Motoristes! Els amics de Tecnimoto Motos i de Tecnimoto Equipament s’estrenen com a patrocinadors del projecte. Què significa això? Que gràcies a ells motoristes.cat té més recursos per seguir funcionant i millorant. Trobareu en Tecnimoto un projecte que confia en motoristes.cat i que s’interessa en vosaltres, ja que el seu patrocini consisteix en la col·locació de bànners al nostre fòrum.
OJO! Aquests bànners (anuncis), a diferència dels de Google, els podeu clicar, visitar i re-visitar tantes vegades com vulgueu, ja que són un projecte del territori, i es mereixen tota l’atenció del món.

Tecnimoto és un negoci del motociclisme català, localitzat a Girona, que es dedica a la venda de motos com a concessionari oficial de la província de Girona del grup Piaggio, i també disposa d’una botiga d’equipament motorista.

Us convidem més que mai a “mimar”, a comprar, a visitar i a conèixer els dos negocis de Tecnimoto. Ja que donant-los gas a ells, no només doneu gas al motociclisme del territori, sinó que també permeteu que el nostre, el vostre projecte de motoristes.cat, segueixi endavant.

Gràcies a tots i a totes per participar al fòrum i a les xarxes, per rodar, per compartir i per ajudar, fent d’aquesta comunitat el nexe del motociclisme a Catalunya.

Us convido a venir a la botiga de Tecnimoto a Figueres, podeu comprar i xaferdejar també a la web www.tecnimoto.com (canvis de talla gratuït)
Trobareu equipació de moto de tota varietat de preus i marques. Si veniu, allà m’hi trobareu ;) M’encantarà veure-us i us assessoraré a trobar l’equipació més adequada!!
La Sílvia de Tecnimoto

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here