fbpx
Dissabte, setembre 24, 2022
HomeRutes i esdevenimentsRuta al Mazinger Z del Club 125

Ruta al Mazinger Z del Club 125

Resulta sorprenent com el grup que rodava amb l'accidentat no va aparèixer fins 50 minuts després de la seva caiguda, la qual cosa respon, segurament, a un mal o inexistent repartiment de rols durant la ruta.

Motoristes! Ahir diumenge diversos companys del fòrum van gaudir d’una ruta fins al Mazinger Z de la mà de la @mami_en_moto, que va ser qui, també encapçalant l’agrupació de companys del Club 125, va preparar el traçat i la organització de la Ruta.

El traçat de la ruta era el següent:

La premissa de la ruta era clara: Gaudir d’un traçat agradable, divers i dinàmic, amb un ritme suau i còmode, tant per les motos de 125cc com pels companys que amb motos més grans, volguessin passar una jornada de moto a ritme tranquil.

Els assistents van ser:

  • J.M.
  • Bascu1973 + soy_ohki + VeroNika
  • Cargol2rodes + Parella
  • Carmeta + Amics
  • Albert Miralles
  • Adrià
  • Luisildur
  • 1Nanu

Seguint les indicacions dels companys més veterans i també fent una ullada a l’article “Consells per fer sortides en grup amb moto”, van repartir els rols dels diferents companys, a fi de que hi hagués algú al capdavant guiant al grup, una persona al mig enllaçant la comitiva, i una moto escombra d’alta cilindrada, tancant el grup i donant-li solidesa i seguretat. D’aquesta manera, van anar acumulant kilòmetres de la ruta fins que es van trobar amb un imprevist.

Un accident entremig

La jornada va torçar-se quan a mig camí de Santes Creus, els companys van trobar-se amb un company accidentat que minuts abans els havia avançat. En arribar-hi, tot el grup va aturar la marxa per aplicar el P.A.S., a fi de dotar de seguretat la situació, donar suport, atenció i companyia a l’accidentat, a més de regular el trànsit facilitant la circulació i l’arribada dels serveis d’emergències. Va donar la casualitat que tres companys del grup: La Mami_en_moto, en @Luisildur i en @Cargols2rodes tenien formació en emergències mèdiques, de tal manera que van poder prestar la primera actuació sanitària davant el company ferit. Per fortuna aquest no va patir lesions més enllà de contusions i alguna dislocació. Agraïm també des d’aquí la presència d’un metge, que al seu pas per l’accident es va aturar a ajudar.

Resulta sorprenent com el grup que rodava amb l’accidentat no va aparèixer fins 50 minuts després de la seva caiguda, la qual cosa respon, segurament, a un mal o inexistent repartiment de rols durant la ruta. I és que només amb una persona a la cua de la comitiva, encarregada de vetllar perquè ningú es quedi enrere, els seus companys no haguessin passat de llarg durant quasi una hora. D’aquí la importància d’una bona planificació de grup durant la marxa.

Pendents d’acabar la ruta a la pròxima

Un cop finalizada l’actuació en l’accident, els companys van resseguir la ruta fins al Mazinger Z, tot i que no van poder acabar tot el traçat previst perquè s’havia fet molt més tard del previst.

Des d’aquí expressar l’agraïment als companys per la bona actuació duta a terme, i és que el motociclisme no és tal si no es gaudeix des del companyerisme, el suport, l’ajuda i la passió compartida.

Si voleu gaudir de rutes com aquesta feu un cop d’ull al fòrum, especialment a la secció de Sortides, amb les diferents dinàmiques que inclou.

V’s!

Us deixem amb el MotoVlog de la @Mami_en_moto sobre la ruta:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here