Motoristes! Ahir vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una jornada impressionant als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021. De la mà de #GEMOCAT, l’empresa promotora del @catalunyaworldsbk, vam poder arrancar el dia a peu de pit lane. Resseguint tots i cadascun dels boxes dels diferents equips vam poder veure com treballaven, amb passió i entrega, perquè els seus pilots poguessin donar el millor de si mateixos al llarg de l’asfalt del @circuitdebcncat. Les arribades als boxes amb el rugir dels motors quasi a ralentí i les sortides a una roda amb fam d’arribar a la primera corba, no van ser més que l’inici d’una jornada impressionant des de ben endins de la màxima competició del #motociclisme al nostre país.

Poc després vam presenciar la caiguda d’un pilot en una corba propera a nosaltres, però la immediata resposta dels comissaris de pista (Marshalls), que vetllen per la màxima integritat i benestar dels pilots des de tots els racons del traçat, i la ràpida intervenció de la resta de serveis mèdics i d’assistència del Circuit, van deixar clar que la professionalitat i la cura dels pilots són prioritat màxima.

Entre el pas per boxes i una agradable visita a la Sala de Premsa del Circuit, ja vam fer cap a dinar al mateix restaurant de les instal·lacions. Cal destacar l’atenció i també la professionalitat, d’especial agraïment en temps de pandèmia, del seu personal de cuina, de recepció i de sala, ja que tot i no tenir reserva ens van ubicar en una bona taula.

Ara si ja tocava reunir-nos amb Pablo Pérez, New Business Development de GEMOCAT, i una de les persones que va confiar amb motoristes.cat per impulsar el Catalunya WorldSBK Round 2021. Ens esperava amb una furgoneta llesta per recórrer el vial que perimetra el circuit i poder visitar, des de primera línia, els traçats més impressionants del seu recorregut en plena jornada de tests. Fotografies, vídeos i sobretot l’experiència de viure-ho des dels millors racons del circuit a peu de pista, van quasi arrodonir la jornada. Dic quasi perquè ens va donar temps de gaudir encara més de l’experiència.

Poc després vàrem conèixer a en Berni Faus, Director Executiu de #GEMOCAT, que ens va explicar com treballen per impulsar al màxim el Catalunya WorldSBK Round 2021, una tasca que és part de la història del motociclisme del nostre país. El Berni i el Pablo ens van obrir també les portes del podi, al qual han pujat els millors pilots de la història del motociclisme del món sencer.

Finalment vàrem baixar altre cop a peu dels boxes, però aquesta vegada no des de dins al pit lane, sinó des del Paddock, a on @cmxtvmoto va poder entrevistar ni més ni menys que a @anacarrasco_22, i també a la primera Team Manager del seu equip, la Carla Grau (@carla.graupi), i al Max (@maxvf93), mecànic de la formació de Kawasaki. Tots tres d’una impressionant simpatia i proximitat.

Des de motoristes.cat agraïm a #GEMOCAT l’experiència, i la confiança de deixar-nos donar gas al @catalunyaworldsbk, i al @circuitdebcncat per esdevenir una institució del motor del nostre país, de referència mundial.

Atents al canal de @cmxtvmoto pel vídeo sobre la jornada, i al perfil de @gerard_trigos_photo per més imatges impressionants sobre els tests i el motociclisme.

Finalment dir-vos que treballem amb GEMOCAT per oferir als nostres usuaris determinats avantatges en relació al Catalunya WorldSBK Round 2021, amb dates del 17 al 19 de setembre, així que seguiu-nos ben d’aprop tant al fòrum com a les xarxes, i aviat tindrem novetats al respecte!

Gas!