fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeCompeticióDe visita als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021

De visita als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021

Al Paddock ens esperava el Pablo Pérez de GEMOCAT, amb una furgoneta llesta per recórrer el vial que perimetra el circuit i poder visitar, des de primera línia, els traçats més impressionants del seu recorregut en plena jornada de tests.

Motoristes! Ahir vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una jornada impressionant als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021. De la mà de #GEMOCAT, l’empresa promotora del @catalunyaworldsbk, vam poder arrancar el dia a peu de pit lane. Resseguint tots i cadascun dels boxes dels diferents equips vam poder veure com treballaven, amb passió i entrega, perquè els seus pilots poguessin donar el millor de si mateixos al llarg de l’asfalt del @circuitdebcncat. Les arribades als boxes amb el rugir dels motors quasi a ralentí i les sortides a una roda amb fam d’arribar a la primera corba, no van ser més que l’inici d’una jornada impressionant des de ben endins de la màxima competició del #motociclisme al nostre país.

Poc després vam presenciar la caiguda d’un pilot en una corba propera a nosaltres, però la immediata resposta dels comissaris de pista (Marshalls), que vetllen per la màxima integritat i benestar dels pilots des de tots els racons del traçat, i la ràpida intervenció de la resta de serveis mèdics i d’assistència del Circuit, van deixar clar que la professionalitat i la cura dels pilots són prioritat màxima.

Entre el pas per boxes i una agradable visita a la Sala de Premsa del Circuit, ja vam fer cap a dinar al mateix restaurant de les instal·lacions. Cal destacar l’atenció i també la professionalitat, d’especial agraïment en temps de pandèmia, del seu personal de cuina, de recepció i de sala, ja que tot i no tenir reserva ens van ubicar en una bona taula.

Ara si ja tocava reunir-nos amb Pablo Pérez, New Business Development de GEMOCAT, i una de les persones que va confiar amb motoristes.cat per impulsar el Catalunya WorldSBK Round 2021. Ens esperava amb una furgoneta llesta per recórrer el vial que perimetra el circuit i poder visitar, des de primera línia, els traçats més impressionants del seu recorregut en plena jornada de tests. Fotografies, vídeos i sobretot l’experiència de viure-ho des dels millors racons del circuit a peu de pista, van quasi arrodonir la jornada. Dic quasi perquè ens va donar temps de gaudir encara més de l’experiència.

Poc després vàrem conèixer a en Berni Faus, Director Executiu de #GEMOCAT, que ens va explicar com treballen per impulsar al màxim el Catalunya WorldSBK Round 2021, una tasca que és part de la història del motociclisme del nostre país. El Berni i el Pablo ens van obrir també les portes del podi, al qual han pujat els millors pilots de la història del motociclisme del món sencer.

Finalment vàrem baixar altre cop a peu dels boxes, però aquesta vegada no des de dins al pit lane, sinó des del Paddock, a on @cmxtvmoto va poder entrevistar ni més ni menys que a @anacarrasco_22, i també a la primera Team Manager del seu equip, la Carla Grau (@carla.graupi), i al Max (@maxvf93), mecànic de la formació de Kawasaki. Tots tres d’una impressionant simpatia i proximitat.

Des de motoristes.cat agraïm a #GEMOCAT l’experiència, i la confiança de deixar-nos donar gas al @catalunyaworldsbk, i al @circuitdebcncat per esdevenir una institució del motor del nostre país, de referència mundial.

Atents al canal de @cmxtvmoto pel vídeo sobre la jornada, i al perfil de @gerard_trigos_photo per més imatges impressionants sobre els tests i el motociclisme.

Finalment dir-vos que treballem amb GEMOCAT per oferir als nostres usuaris determinats avantatges en relació al Catalunya WorldSBK Round 2021, amb dates del 17 al 19 de setembre, així que seguiu-nos ben d’aprop tant al fòrum com a les xarxes, i aviat tindrem novetats al respecte!

Gas!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here