fbpx
Dilluns, agost 15, 2022
HomeModelsScootersSuzuki Burgman 400: Després de més de 20 anys d’evolució

Suzuki Burgman 400: Després de més de 20 anys d’evolució

La marca de Hamamatsu renova, per tal d’enfrontar l’Euro-5, un dels escúters amb més solera del nostre mercat.

Aquesta saga d’escúters llançada el 1998, s’adapta a la Euro-5 amb una nova versió del Burgman de 400 c.c.. Seguirà competint al mercat de maxi-escúters aptes pel carnet A-2 amb modificacions estètiques que no canvien la tradicional línia del model, i les modificacions mecàniques necessàries per tal de passar la nova normativa anticontaminació.

Més enllà dels canvis estètics i normatius, a nivell pràctic s’ha renovat el paquet electrònic amb nous sistemes d’ABS i de control de tracció (aquest darrer desconectable), s’ha redissenyat el panell d’instruments, i s’ha incorporat el el Suzuki Easy Start System que ja hem vist en altres models. Aquesta darrera funcionalitat permet engegar una moto de la marca de blau amb un sol toc del botó d’encesa, sense que calgui mantenir-lo apretat fins al ralentí.

La marca promet que el seu motor de 400 c.c. millora el rendiment a la part mitjana del règim de revolucions, com ve sent típic de la majoria d’adaptacions a la normativa Euro-5 que han anat sortint al mercat els darrers mesos. A més a més, afirma que el redisseny dels injectors i d’altres aspectes mecànics permet disminuir el consum, qüestió que serà fàcil de mesurar ja que ara la instrumentació incorpora consum instantani i estimació de quilòmetres fins al reposatatge per combinar amb el seu dipòsit de combustible de 13,5 litres de capacitat.

Sota el seient de dues altures, al qual s’han incorporat noves costures, trobem 42 litres de capacitat, combinats amb 6,3 litres frontals, que es combinen amb un endoll de 12 volts que podem utilitzar, per exemple, per carregar el telèfon mòbil.

El nou esquema de color gris mate disponible per a la versió 2015, amb les noves llandes.

Els colors disponibles són el gris acer, el negre mate, i un nou gris mate metal·litzat. Tots es combinen amb llandes noves que inclouen una decoració blava per tal d’introduir un element de contrast a l’aspecte del conjunt.

Si estàs a la recerca i captura d’un nou maxi-escúter hauràs d’estar atent, ja que la marca encara no ha anunciat el nou preu. El del model anterior, que data de 2019, sense promocions, se situa al voltant dels 8000 euros.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here