Site icon Motoristes.cat

Distinguished Genleman’s Ride a Girona!

Motoristes! Aquest pròxim 23 de maig tindrà lloc a Girona, per primera vegada, la Distinguished Gentleman’s Ride, un esdeveniment solidari destinat a recaptar fons per combatre el càncer de pròstata i treballar per la prevenció del suïcidi.

Ahir ens van escriure els companys de @gironacaferacers per explicar-nos que és la primera vegada que organitzen aquest esdeveniment a Girona, i que tots els que el tiren endavant treballen amb moltes ganes tant amb la ruta que faran als voltants de Girona, com amb les normes especials que hi ha en aquesta concentració tant especial, pel que fa als tipus de motos permeses i a la vestimenta dels motoristes assistents.

Aquest és un esdeveniment mundial que es realitza a tots els països al mateix dia, és per aquest motiu que és important respectar la normativa que us esmentàvem: perquè tant la vestimenta, com els tipus de motos i el tarannà de l’esdeveniment són la referència d’aquest acte.

Tens ganes de participar-hi? Collonut! Però has de tenir en compte una sèrie de normes que s’estableixen per les Distinguished Genleman’s Ride d’arreu del planeta:

La pàgina web de la inscripció a Girona és http://www.gentlemansride.com/rides/spain/girona, és totalment gratuïta i admet donatius opcionals. En participar entrareu al sorteig de material de moto.

Exit mobile version