VIDEO – Una nova Yamaha YZF-R7 2022?

Resulta evident la controvèrsia de cedir la identitat de la YZF-R7 a un nou model que podria no superar els 80 cv. Movent la vista enrere, de la R7 originària del 99 només se’n van vendre 500 unitats, amb un nivell d’acabats i de components tant alt com el seu preu de venda, i amb 140 cv de potència.

0
296

La firma nipona proclama l’arribada d’una nova esportiva de la casa, que probablement seria una nova Yamaha R7, derivada carenada de la MT-07.

Yamaha ha publicat un aperitiu en format de vídeo per donar la benvinguda al nou model. En aquest se’ns trasllada a un circuit i també a una carretera de corbes, raó per la qual la firma podria voler orientar la nova R7 en ambdues vessants: tant a la de gaudir d’experiències en circuit com al motociclisme de carretera.

De tractar-se d’una nova Yamaha R7 aquesta diferiria força de la seva predecessora, la superbike de l’any 99, i és que probablement seria una moto basada en l’actual Yamaha MT-07, que podria arribar amb un preu força interessant.

Resulta evident la controvèrsia de cedir la identitat de la YZF-R7 a un nou model que podria no superar els 80 cv. Movent la vista enrere, de la R7 originària del 99 només se’n van vendre 500 unitats, amb un nivell d’acabats i de components tant alt com el seu preu de venda, i amb 140 cv de potència. Aquesta disparitat ja no només de xifres sinó fonamentalment d’essència, pot fer perdre l’encant per la firma i la seva política a mes d’un veterà i apassionat del motociclisme. D’altra banda, però, un preu assequible amb una potència continguda i la compatibilitat amb el permís A2, fan de la nova R7 un model molt més amigable per encaixar al mercat modern. I encaixar al mercat, al cap i a la fi, és la manera que tenen les firmes de seguir endavant de manera competitiva.  

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here