Site icon Motoristes.cat

Recopilem les millors rutes en moto per Catalunya a Wikiloc ORG

Bon dia motoristes! Temps enrere ens vam proposar anar recopilant les millors rutes per fer en moto a mapes del Google Maps , però al final resultava basant poc pràctic a nivell tant de pujar i carregar les rutes, com pel fet de visualitzar-les correctament, o descarregar-ne el GPX i passar-lo a una app de navegació. Seguim pensant que el tenir recopilades les rutes en moto més interessants que coneguem o realitzem pot valer la pena, ja no només per un afany de recopilatori i documentació, sinó bàsicament perquè tots aquells que encara no les han gaudit, tinguin l’oportunitat de descobrir-les.

Wikiloc ORG de Motoristes.cat

Per aquest motiu, i gràcies als ingressos que hem anat rebent tant amb el patrocini de Tecnimoto de @Silvia_nc700s, i també gràcies a tots els que teniu subscripcions amb comptes de pagament, hem adquirit una subscripció d’un any a Wikiloc ORG. Amb aquesta subscripció, disposem d’un perfil de Motoristes.cat a Wikiloc en el qual anirem carregant-hi les rutes que anem recopilant, les quals es podran seguir directament des de la navegació que ofereix la mateixa app de Wikiloc.
Amb aquesta funcionalitat pretenem oferir una eina eficaç, pràctica, útil i àgil per buscar, compartir i realitzar les millors rutes de motociclisme del nostre territori.

Afegir-hi rutes

L’aplicatiu ens permet múltiples maneres de d’afegir-hi rutes, que ja coneixereu els que teniu perfil a la mateixa web de Wikiloc. En el nostre cas les recopilarem:

Evidentment en cada ruta publicada hi enllaçarem l’autor de la mateixa, ja sigui enllaçant el vostre perfil del fòrum o bé el de la xarxa social que vulgueu. Comentar que els que tingueu les rutes ja penjades a Wikiloc, no les podrem pujar novament ja que l’aplicatiu no permet carregar dues rutes iguals, però us l’afegirem a la llista de preferits del mateix perfil de motoristes.cat, per a que siguin igualment visibles per la resta de companys.

Els que vulgueu participar recopilant rutes, podeu:

Creiem que pot resultar molt útil i interessant, potser especialment pels motoristes menys experimentats o coneixedors del territori, però també és una bona manera de no deixar perdre l’experiència i el coneixement dels més veterans. Al final el treball en equip és una eina molt potent per aconseguir objectiu, i potenciar el motociclisme és una fita collonuda.

Per veure i seguir les rutes que anem pujant us farà falta la app de Wikiloc, que trobareu a Google Play o a la App Store, i un compte a la web / app de Wikiloc, que es crea de manera gratuïta i amb facilitat. Wikiloc, per cert, és una empresa catalana, així que motiu de més per donar canya amb ells al projecte.

Destacar que amb aquesta funcionalitat que hem adquirit, disposem d’un mapa de rutes només per nosaltres, amb el qual podrem cercar, localitzar i triar en un mapa amb buscador, les rutes que més ens interessin.

GAS!

Clic aquí per veure el perfil amb les rutes ja penjades.
Clica aquí per veure-les en un mapa propi

Exit mobile version