Site icon Motoristes.cat

L’Institut de Seguretat d’Honda torna a arrancar motors

Inscripcions obertes!

Després de més d’un any amb la seva activitat aturada l’Institut de Seguretat d’Honda re-emprèn la seva activitat, i ho fa amb una nova oferta de cursos.

La data escollida per la re-obertura serà el pròxim 15 de maig, moment en que tots els pilots interessats en perfeccionar la seva conducció amb moto podran participar en algun dels seus cursos de conducció.

Si esteu interessats en realitzar algun curs d’aprenentatge de tècniques i conceptes de conducció segura, ja podeu accedir a la web de l’Institut de Seguretat d’Honda i triar el que mes us convingui. En aquesta pàgina trobareu no només el catàleg de cursos disponibles sinó també la opció d’adquirir cursos com a bons-regal, especialment interessants si volem fer un regal diferent i útil a algun amic o familiar.

El catàleg de cursos

Fins a 6 cursos diferents orientats als motoristes que ja tenen permís de conducció, amb independència del seu nivell d’experiència damunt de la moto, o del seu tipus de màquina:

Destacar que els cursos d’Off-Road que tenien disponibles abans de la pandèmia encara no estan disponibles.

Què inclou la inscripció?

Amb el preu de la inscripció a un curs de l’HIS s’hi inclou l’ús de la moto que es farà servir, així com el seu combustible i l’equipament necessari per realitzar la formació (a excepció de casc i guants que portarà cadascú, les proteccions d’espatlles, esquena, pit, colzes i genoll van a càrrec de l’institut) , a més d’una assegurança de responsabilitat civil.

Activitat recuperada amb mesures Anti-Covid

A fi de reduir al màxim les possibilitats de contagi l’institut de conducció ha adoptat tota una sèrie de mesures orientades a aquesta finalitat, tant pel que fa a la prevenció de participants com de monitors, com serien la desinfecció diària de equipaments de protecció i de motocicletes.

Sens dubte la represa de l’activitat de l’HIS és una notícia magnífica, ja no només per al perfeccionament que sempre buscàvem amb aquest tipus de formacions, sinó de cara a recuperar una destresa, una agilitat i un instint que de ben segur que durant aquest últim any i mig se’ns ha adormit una mica.

Exit mobile version