Viatge Centenari de Moto Guzzi: Nordkapp i els Estats Bàltics

Els participants rodejaran tota l’escarpada costa noruega, des de Bergen fiord rere fiord, realitzant un desviament a les illes Lofoten, i també passant pel Cercle Polar Àrtic fins a arribar a destí: Nordkapp.

0
189

17 de agost – 12 de setembre

Hi ha diferents maneres de prendre’s els aniversaris; hi ha qui prefereix no pensar gaire en que s’han sumat anys recorrent kilòmetres, i d’altres no poden evitar viure-ho amb totes les ganes del món. A la firma de Mandello sembla ser que són d’aquests últims, i és que han decidit celebrar el centenari de Moto Guzzi amb un viatge impressionant d’un mes de durada, que al llarg de 27 etapes recorreran Nordkapp i els Estats Bàltics. Un viatge que estan convidats a adquirir, com no pot ser d’altra manera, els propietaris d’alguna de les motos de la firma italiana.

Segons ens expliquen a la pàgina oficial de promoció d’aquesta aventura no sempre es sumen cent anys rodant, i per tant mereixen una celebració com déu mana, amb un viatge històric.

Els afortunats de gaudir-lo travessaran amb rapidesa Europa Central, també fent ús de trens i ferris per optimitzar els transbords i reservar la major part dels temps per recórrer els llocs més interessants del viatge. Més endavant rodejaran tota l’escarpada costa noruega, des de Bergen fiord rere fiord, realitzant un desviament a les illes Lofoten, i també passant pel Cercle Polar Àrtic fins a arribar a destí: Nordkapp. De tornada descendiran mantenint-se a l’est, travessant tots els països bàltics i dedicant una imprescindible visita als exemples més impressionants de personalitat i modernitat nòrdica: Helsinki, Tallin i Riga, per finalitzar posteriorment amb les dues capitals europees de Varsovia i Praga. Finalitzat aquesta volta, els viatgers arribaran a Mandello, epicentre de la trobada del centenari

Les quotes per a realitzar el viatge són:

  • Conductor de moto de lloguer: 7950 euros
  •  Conductor de moto pròpia 5,950 euros
  • Passatger: 5450 euros
  • Suplement per habitació individual: 1,950 euros

Per a més informació sobre els recorreguts de cada etapa podeu fer una ullada a la pàgina oficial de l’esdeveniment.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here